… ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni, povzročijo spremembe na koži: videti je izsušena  in manj voljna.

Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer je novi vlažilec, ki vašo kožo učinkovito zaščiti pred prostimi radikali. Unikatna preventivna formula nudi pravo rešitev, ki koži daje najboljšo možnost v boju z vsakodnevnimi škodljivimi vplivi:

  • preprečuje in deaktivira oksidativne poškodbe, ki jih povzročajo prosti radikali, takoj in dolgoročno;
  • ohranja zdravje kože in krepi njeno naravno sposobnost obrambe pred agresorji;
  • vlaži in gladi kožo.

Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer vsebuje ekskluziven in unikaten Clinique A/O8 antioksidantni kompleks osmih hitrih in z zamikom delujočih antioksidantov, ki deaktivirajo delovanje prostih radikalov. Formuliran je s specifičnimi sestavinami, ki ciljno delujejo in nevtralizirajo štiri najdominantnejše proste radikale: singlet oxygen­, hidroksil, superoksid in peroksid.

Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer­

Kot dodatek je Clinique prvič uporabil tudi nenavaden ‘katalitski’ antioksidant, imenovan Eukarion-134, ki sam sebe reciklira in se tako lahko bori proti oksidativnemu stresu, ki nastane po izpostavljenosti. Za razliko od mnogih tradicionalnih aktualnih antioksidantov, ki se ob stiku z uničujočimi prostimi radikali izrabijo in deaktivirajo, se Eukarion-134 reciklira in bori naprej. Z drugimi besedami, ‘super učinkovito rešuje vašo kožo’ in pomaga odpravljati škodo še preden se opazno pojavi na koži.

Na voljo je v treh formulah za različne tipe kože: Combination Oily to Oily (mešana/mastna do mastna), Dry Combination (suha/mešana) ter Very Dry to Dry (zelo suha do suha). Vse formule so alergijsko testirane in 100 % neodišavljene.

Priporočena cena je € 50.

4 KOMENTARJI

  1. Kožo učinkovito zaščiti pred antioksidanti? Tole je pa verjetno napaka in bi moralo pisat, da ščiti pred prostimi radikali.

  2. Uporabljam verzijo Dry Combination in imam same pohvale. Ampak cena pri nas je pa visoka, jaz sem nabavila v Duty Free-ju, sama sreča.

  3. Jaz bi samo eno malenkost pokomentirala ki je sicer čisto off topic…izraz prosti radikali se ne uporablja več pri nas, vsaj v kemijskih krogih in preko sskj …free radical, kot je v angleščini, pomeni dejansko radikal, tist free je spredaj zato, ker čene oni ne bi mogli razlikovat med politikom, radikalcem, in med radikalom, to je nesparjenim elektronom. Medicinci sicer še vedno radi uporabljajo izraz prosti radikal, kar pa dejansko nima pomena, ker je že sama beseda radikal čisto dovolj da bi opredelili.

    No, ravno tako za informacijo, če bo kdo kdaj rabil, ali če bi ga zanimalo…pravilen slovenski prevod za free radical je samo radikal 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj