Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief je nova in izboljšana formula vlažilnega kremnega gela, ki oskrbi kožo z vlago za celih 12 ur, pri čemer upošteva tudi temperaturne spremembe in stopnjo vlažnosti v zraku.


Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief


Ne glede na to ali je vroče ali hladno, ali je suho ali vlažno ozračje – nova vlažilna tehnologija v vlažilnem kremnem gelu Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief poskrbi za to, da se koža prilagodi vsem tem spremembam. Koža dobi izjemno količino vlage že ob prvem nanosu, vlaga pa se ohranja še vsaj naslednjih 12 ur dneva ali noči.

Teksura je lahek kremni gel, ki poskrbi za vse tegobe dehidrirane kože, le-ta pa je po uporabi navlažena, mehka, osvežena in drobne gubice dehidracije so izbrisane.

Vsebuje Trehalose in Sorbitol, ki prodreta globoko v kožo in poskrbita za intenzivno vlaženje, hidrolizirani Extensin (ekstrakt korenja), hialuronsko kislino ter naravne ekstrakte, antioksidante (zeleni čaj, vitamin E in C, …) in vlažilce.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief je brez dišav in maščob. V prihajajočih dneh na voljo tudi v naših parfumerijah, priporočena cena pa je približno 30 € za 30 ml lonček in 40 € za 50 ml lonček.­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj