Dolce Garden

Dolce Garden Eau de Parfum je nova cvetlica, ki cveti na vrtu, kjer so preprosti užitki in spontanost ustvarili ritem za ples veselja v lenobnih popoldnevih. Dišava je radostna, sončna avra prepletanja citrusov in kreme.

Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C

Izdelek, ki obljublja dramatične rezultate proti vsem znakom staranja. Clinique Fresh Pressed™ Powder Cleanser z 10 % vitaminom C zagotavlja popolno anti-aging moč čistega, polnega in visoko koncentriranega vitamina C za osvetljevanje, izravnavo in glajenje.

Max Factor Brow Contouring Kit

Paleta je sestavljena iz štirih odtenkov, od svetlih pa do temnih, z mešanjem pa lahko ustvarite barvo, ki bo popolna za vas. Paleta je zasnovana je za ustvarjanje definicije in dodajanje globine videzu vaših obrvi. Temnejši trije odtenki so uporabni za dodajanje definicije obrvem, s svetlejšim pa boste poudarili območje pod obrvmi in notranji kotiček očesa.

Huawei pametni telefoni serije Y 2018

Zelo pomembna značilnost pametnih telefonov Huawei serije Y je njihova dostopna cena. Zdaj bo še več uporabnikov lahko uživalo v zaslonu razmerja 18:9 z ozkim robom in Face Unlock-om: funkcijama, ki sta bili še pred kratkim na voljo samo v najdražjih pametnih telefonih, so zdaj na voljo ne da bi prešli vaš proračun.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj