Tekoči puder, ki vidno izbriše znake neenakomerne obarvanosti tena … Clinique Even Better Makeup SPF 15. Je lahek, nemasten tekoči puder in Clinique-ov prvi dermatološko razvit puder, ki pomaga popraviti neenakomerno obarvanost tena kože in z redno uporabo izbriše znake hiperpigmentacije. Hiperpigmentacija je ponavadi posledica izpostavljanja soncu ali brazgotin od aken in se pogosto pojavi v obliki starostnih, rjavih peg ali temnejših madežev.

Clinique Even Better Makeup SPF 15­


Clinique Even Better Makeup SPF 15 poskrbi za gladek, enakomerno obarvan ten, hkrati pa skrbno izbrana mešanica sestavin dolgoročno pomaga popraviti videz madežev. Močan antioksidantni koktejl različnih sestavin vsebuje visoko aktiven kompleks vitamina C, ki ob redni uporabi pomaga popraviti neenakomerno obarvanost tena in ženskam zagotavlja bolj sijoč, enakomerno obarvan ten tudi kadar ne nosijo pudra. Vsebuje tudi vitamin E, izvleček gob kvasovk, lupine grenivke in bele breze, ki delujejo skupaj tako, da odstranijo videz neenakomerno obarvanega tena, ­hkrati pa preprečujejo pojav diskoloracije v prihodnosti.

Puder vsebuje tudi širok spekter filtrov SPF 15, mešanico kemičnih (octinoxate) in mineralnih sončnih filtrov (zinc oxide in titanium dioxide).

Pri nas je na voljo v šestih barvnih odtenkih in je primeren za vse tipe kože in vse starosti. Koži daje občutek ugodja in zagotavlja srednjo do popolno stopnjo prekrivanja in naraven mat videz. Priporočena cena je € 35.

2 KOMENTARJI

  1. zanimivo!! končno Clinique tekoči puder s SPF. me zelo zanima, kakšen je … in ali bi bil primeren tudi za mastno kožo (tako, ki se res zmasti po nekaj urah, ne wannabe mastno ;))

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj