Še nimate e-vinjete? Bi jo radi prejeli popolnoma brezplačno? Največje slovensko nakupovalno središče Citypark vam to omogoča. Še danes in jutri, 15. januarja, poteka njihova nagradna igra. Vse, kar morate storiti, je, da obiščete njihov Facebook profil @citypark.si in se potegujete za nagrado.

Cityparkove trgovine v tem času obiskovalce razveseljujejo z visokimi zimskimi znižanji. Prodajalne imajo tudi do 70-odstotni popust na obutev, tekstil, modne dodatke in druge stvari. Pričakuje vas kar 120 trgovin in gostinskih lokalov. Izbira je zares raznovrstna, pestra in raznolika.

Nakupovanje je popolnoma varno, saj v središču skrbijo za nadpovprečne higienske in varnostne standarde. Med drugim so prejeli tudi certifikat za visoke higienske standarde s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

CITYPARK – Polepša dan

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj