THE ART OF POLE DANCE
ft. ANASTASIA SOKOLOVA (Ukraine’s Got Talent)
LOLO HILSUM (fra) * VID VALIČ * ANA KLAŠNJA

DELAVNICE * TEKMOVANJE * ŠOV PROGRAM
Sobota 22/11 @ Cirkus klub, Ljubljana

Anastasia Sokolova @ Green Gold Club 2014

The world's best pole dancer – Anastasia Sokolova – Ibiza 2014

Lolo Hilsum Pole Dance Show 2014

"The Art Of Pole Dance je mednarodno tekmovanje in hkrati razstava umetnosti plesa ob drogu. To ni le športni dogodek. Je predstavitev talenta, kreativnosti in umetnosti tega športa."

Ples ob drogu je dobro utečena športna disciplina z mednarodnimi tekmovanji in umetnost, ki jo v svoje programe, podobno kot akrobacije v slogu Cirque du Soleila, vključujejo tako udarni večerni TV-šovi kot najprestižnejši klubi na svetu. Temu trendu se z dogodkom The Art of Pole dance pridružuje tudi Slovenija.

Ples ob drogu se je v zadnjih letih tudi pri nas razmahnil kot priljubljena oblika rekreacije, ki združuje prvine jazz baleta, ritmične gimnastike in zapeljevanja. Odkar se z njim ukvarjajo tudi številne znane Slovenke pa njegova priljubljenost še narašča.

RAZBIJANJE PREDSODKOV Z NAJBOLJŠIMI NA SVETU

"Cilj projekta The Art of Pole Dance je predstaviti to umetnost širšemu občinstvu," pravita Tina Perko in Uroš Resnik, vodji plesnega studia Mademoiselle, v katerem poučujejo balet, akrobatsko jogo in zumbo pa tudi ples ob drogu. "Prav zato smo ta projekt umestili v najbolj priljubljen klub v prestolnici, kot voditelja tekmovanja k sodelovanju povabili komika in obraz najbolj priljubljenih TV-oddaj, VIDA VALIČA, veseli pa smo, da se nam je kot sodnica pridružila tudi ANA KLAŠNJA, baletna solistka SNG Opera in balet Ljubljana in žirantka v šovu Slovenija ima talent."

V okviru dogodka The Art of Pole Dance bodo v plesni šoli Mademoselle potekale delavnice z mednarodnimi učitelji, v Slovenijo pa prihajata tudi svetovni zvezdi plesa ob drogu, ANASTASIA SOKOLOVA, ki je osvojila svet z vrhunskimi predstavami v šovu Ukrajina ima talent, ter ena najbolj trofejnih tekmovalk v zgodovini tega športa, Francozinja LAURENCE LOLO HILSUM.

V soboto 22. novembra ob 19h bo klub Cirkus gostil mednarodno tekmovanje The Art of Pole Dance (vstop je brezplačen), z dodatnim šov programom v slogu najbojših ibiških klubov v okviru zabave Saturday Surprise, ki sledi po koncu tekmovanja. Kot sporoča že samo ime zabave, ta večer na odru ne bo manjkalo presenečenj, ki pa še zdaleč ne bodo namenjena le moškim očem.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj