Cindy Crawford je v enem od redkih komentarjev o svojem zakonu z Richardom Gerom povedala, da se je oblikovala okoli njega.

V dokumentarni seriji AppleTV+, The Super Models, je 57-letna nekdanja supermanekenka razkrila zgodnje faze razmerja z danes 74-letnim igralcem, s katerim se je poročila leta 1991.

“Mislim, da sem bila stara 22 let, ko sva se spoznala,” je dejala supermanekenka, ko je razmišljala o njunem razmerju. “Na začetku razmerja, ko si mlada ženska, se sprašuješ: ‘Ti je všeč bejzbol? Všeč mi je bejzbol. Oh, res se ukvarjaš s tibetanskim budizmom? Morda me zanima tudi to. Poskusila bom s tem,” je dodala o verski praksi, po kateri je slovel Gere.

Crawfordova je dodala: “Pripravljen si se oblikovati okoli tistega, v kogar si zaljubljen.”

Crawford je v seriji omenila tudi, da se je v tistem času spreminjala njena kariera. “On je bil starejši, zato sem bila v drugem družabnem krogu in nisem več počela nekaterih modnih stvari,” je pojasnila.

Ko je razmišljala o svojem oglasu za Pepsi Super Bowl, s katerim je leta 1992 začela svojo kariero, je dejala, da se je njeno razmerje z Gerom odvijalo v “času moje kariere, ko sem se oddaljila od elite visoke mode in prevzela več nadzora”.

Crawfordova se je ozrla tudi na enega njunih najbolj znanih skupnih nastopov: podelitev oskarjev leta 1991. Supermanekenka je nosila spektakularno rdečo Versace obleko z odprtim hrbtom, globokim V-izrezom in visokim razporkom na nogah.

“Povabili so me, naj grem z Richardom na podelitev oskarjev. Rekla sem si: ‘No, kaj pa modeli delajo dobro? Dobro nosimo oblačila. Mislim, bolje je, da sem videti dobro,'” je povedala in dodala: “To je bilo nekako moje razmišljanje: ‘Če grem na podelitev oskarjev, naj bom raje prekleto dober supermodel’.”

Crawfordova in Gere v desetletjih po razhodu nista posebej govorila o svojem razmerju, leta 1995 pa je Crawford povedala, da je pri njunem razhodu pomembno vlogo odigrala razdalja.

“Premalo časa sva preživela skupaj,” je takrat dejala. “In za to sva bila oba enako odgovorna. Mislila sva, da bo v redu, če bi samo priletela iz Pariza v Los Angeles in se dobila za en večer, da bi se videla. To ne gre tako.”

V svoji avtobiografiji Becoming iz leta 2015 se je Crawfordova odločila, da poroke z igralcem ne bo omenjala. “To ni nekaj, kar bi želela deliti,” je pojasnila in dodala: “Želela sem biti spoštljiva.”

Je pa priznala, da se je od Richarda “veliko naučila”, med drugim tudi to, “kako biti slaven”.

Leta 2016 je med nastopom na podkastu WTF with Marc Maron dejala, da je Gere zanjo zdaj “kot tujec”.

“Smo prijateljski, vendar mislim, da je skoraj tako, kot da je spet ‘Richard Gere’, kot tujec, saj se ne vidimo pogosto,” je dejala o svojem odnosu z igralcem.

Crawfordova je dodala: “Mislim, da je bil del problema v najinem odnosu ta, da sva bila veliko drugih stvari, ne vem pa, ali sva bila kdaj prijatelja – kot vrstnika. Ker sem bila še zelo mlada, on pa je bil pač Richard Gere. In ko sem začela odraščati in postajati vse bolj jaz, je težko spremeniti naravo odnosa, ko si že v njem.”

Crawfordova je bila stara 25 let, ko se je leta 1991 poročila s takrat 42-letnim Gerom. Uradno sta se razšla štiri leta pozneje, leta 1995.

Gere se je leta 2002 poročil s Carey Lowell, nato pa sta se leta 2013 tudi razvezala. Imata skupnega 23-letnega sina Homerja, Gere pa je očim Lowellove hčerke Hannah. Leta 2018 se je poročil z Alejandro Silvo, s katero imata štiriletnega Alexandra in še enega triletnega sina.

​​​​​​​

Crawford je od leta 1998 poročena z Randejem Gerberjem, s katerim ima sina Presleyja, 24 let, in hčerko Kajo, 22 let.

PREBERITE TUDI: Hči Cindy Crawford: Ni lahko biti hči supermodela!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj