… obremenjene z večno mladostjo, pa očitno obstajajo tudi izjeme. Med njimi je tudi Cindy Crawford, eden največjih supermodelov devetdesetih, ki je vesela, da je videti svojih let.
 
 
"Ne glede na to, kaj počnem – nikoli več ne bom videti 20 ali 30. Želim si le, da bi izgledala super kot 50-letnica,” je povedala v nedavnem intervjuju. “Redno telovadim, zdravo jem in res dobro skrbim za kožo. Izjemen pritisk je na ženske, da bi dosegle nekaj, kar je nemogoče – to je, da se ne bi starale. A gre za to, da izgledaš dobro, ne glede na to, koliko si star; ne glede na številko."
 
Cindy Crawford, ki bo 20. februarja dopolnila 51 let, redno objavlja fotografije svojega življenja z možem in njunima dvema otrokoma, Kaio in Presleyem na Instagramu. A je povedala, da nekateri komentarji, ki jih včasih prejme, izražajo popolnoma nerealistična pričakovanja.
 

Cindy Crawford Instagram
 
“Nobene potrebe ni, da mi ljudje na Instagramu govorijo, da nisem videti, kot sem bila videti, ko sem imela 20 let. To vem," je povedala in dodala, da "je življenje na očeh javnosti včasih izjemno težko in moraš delati na sebi." Bi kar verjeli, glede na nerealna pričakovanja, pritiske in neprimerne ali pogosto celo žaljive komentarje. Je pa lepo prebrati, da imajo tudi nekatere zvezdnice še 'glavo na ramenih'.
 

Bravo, Cindy!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj