Christie Brinkley je praznovala svoj 66-letni rojstni dan. Kot je že večkrat dokazala, je nadvse lepa, urejena in vitalna ženska v zrelih letih, ter da staranje ni nujno neprijeten proces, poln bolezni in betežnosti. “Staranje je veliko manj naporno, če se dobro počutim v svoji koži,” je manekenka zapisala na Instagram. Sicer pa se Christie Brinkley veseli vsega, kar ji prinaša prihodnost!

Spominjala pa se je tudi svojih preteklih dosežkov ter delila svoje veselje v dolgem Instagram zapisu, ki ga je objavila včeraj. Delila je fotografije iz preteklega leta in ob svojem nedavnem praznovanju rojstnega dne, ko je štela 66 let, zapisala: “Nikoli si nisem mislila, da bom za svoj 66. rojstni dan skočila iz torte! Ampak NATANKO to sem naredila kot gost cirkusa v newyorškem cirkusu!”

Nekdanja manekenka se je spominjala še kar nekaj dogodkov iz preteklega leta, ki so nanjo naredili vtis oz. pustili pečat v njenem življenju: “Pravzaprav je bilo moje celo preteklo leto polno neverjetnih prelomnic! Od tega, da sem ponovno nastopila v svoji vlogi kot Roxie Hart na Broadwayu! In bila zvezda šova v Las Vegasu!”

Nastopila pa je tudi v oddajah Dancing with the Stars in The Goldbergs, nabirala grozdje v vinogradih Bellissima v Italiji in gledala razcvet karier svojih otrok. “Komaj čakam, da vidim, kakšne vznemirljive prelomnice mi bo prineslo leto 2020!” 

“Z leti prideta modrost in samozavest, kar mi je izjemno osvobajajoče! Najbolje se počutim, ko sem videti tako dobro, kot se tudi počutim.”

Januarja pa je delila tudi svojo zgodbo o tem, da je treba imeti pozitiven odnos do svojega telesa in se spominjala svoje naslovnice iz leta 1977, ko je bila na junijski naslovnici revije Cosmopolitan ter razkrila ozadje fotografije. “Leta 1977 so te kopalke povzročile pravi nemir! Takrat so bile bikinke na bokih nizke,” je zapisala. “Tako visok izrez je z bokov naredil novo erogeno cono.”

Brinkley, ki je bila takrat stara 23 let, je nosila vijoličen Norma Kamali s srčastim dekolte izrezom in visokim izrezom pri bokih. “Niti nisem mogla ugotoviti, kako naj ga oblečem, saj je le ena vrvica držala vse skupaj!”

Poudarila je tudi, da se takrat ni retuširalo fotografij, zato je bila precej negotova glede fotografije. “Spominjam se, da me je skrbelo, da sem videti debela. Sedaj gledam nazaj in si mislim koliko skrbi za prazen ni. Ko bi pogled, ki ga dobimo z leti, ki odpravi skrbi, lahko prevzele mlajše generacije.”

PREBERITE TUDI: 60-letna Christie Brinkley v kopalkah naravnost osupljiva na naslovnici!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj