… čevljev – sploh sandalov z visoko peto. Umetnik, oblikovalec čevljev Christian Louboutin, je v svojo kolekcijo čevljev v kožnih odtenkih, ki so bili doslej le salonarji, namreč dodal različne modele sandalov – natančneje dva, letos izjemno modna, modela. Kot vsi ostali čevlji v kolekciji sta tudi ta dva na voljo v celi vrsti kožnih odtenkov; od skoraj belega (npr. Nicole Kidman) do temnega (npr. Lupita Nyong'o).
 

PREBERITE TUDI: Christian Louboutin ustvaril nude čevlje za vsak podton kože

 
To je odločitev, ki ženskam, ki imajo rade čevlje v naravnih, nevpadljivih, kožnih odtenkih (namig: čevlji v kožni barvi optično podaljšajo noge), daje možnost, da so le-ti dejansko v barvi nihove kože. Vsi ostali čevlji v kožnih odtenkih so namreč več ali manj v enem odtenku, ki pa vam ustreza ali pa ne. Modela se imenujeta Christeriva in Cherrysandal, oba, jasno, razkrivata prste, imata pa tudi pašček čez gleženj, a sta kljub temu zelo različna.
 

Cherrysandal in Christeriva
 
Prvi, Cherrysandal, za katerega bo treba odšteti vrtoglavih 895 ameriških dolarjev, je sandal, kakršni so moderni letos: torej z zelo široko peto in platformo.
 
 
Drugi, ki se imenuje Christeriva in stane le malenkost manj (875 dolarjev) pa je eleganten in ženstven sandal z vezalkami. Prefinjen bo idealna izbira za vse, ki prisegajo na ženstvenost in klasiko in ne padajo toliko na modne muhe.
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj