Chanel poletna kolekcija 2008

Obraz

Vodilni izdelek je zagotovo nov vlažilni bronzer Soleil Tan de Chanel Moisturizing Bronzing Powder, ki bo na voljo kar v petih odtenkih: Desert Corail, Terre Epice, Terre Ambre, Desert Bronze in Sable D’Or.

Bronze Universel de Chanel Sun Illuminator je sijoč tekoči bronzer, ki bo vaši koži podaril čudovit, naravno zagorel videz in jo hkrati zaščitil in navlažil.

Soleil Tan de Chanel

Collection Essentielle de Chanel je “multiuse” paleta, ki bo na voljo le omejen čas in je namenjena ličenju oči, ustnic in lic.

Chanel poletna kolekcija 2008 paleta Collection Essentielle de ChanelOči

Ombre Essentielle Soft Touch Eyeshadow senčila bodo na voljo v povsem novih odtenkih: Tigre (bronze), Nomade (roza), Khaki (kaki zelena) in Safari (umirjena rjava). Lumières Facettes Eyeshadow Quad bo v barvni harmoniji Oasis, ki vsebuje odtenke kaki, bronze, koralne in roza – vse s shimrom. Ombre D’Eau Fluid Eyeshadow bo na voljo v odtenku Atoll, ki je zlato-peščene barve. Stylo Yeaux Waterproof Eyeliner bo v odtenkih Vert Bronze (zeleno-bronze) in Espresso (temno rjava).

Inimitable Waterproof Mascara bo v novem odtenku Emeraude (safirno-zelena).

Chanel Lumieres Facettes


Ustnice

Glossimer Lip Gloss bo v sledečih odtenkiih: Gazelle (bež-roza), Pinup (izjemno sijoča zlato-breskova) ter Seashell (mehka sijoče-roza). Rouge Hydrabase Cream Lipstick bo v odtenkih Leopard (koralno-zlata) in Rose Flamingo (živahna roza). Rouge Allure Satin Lip Color bo v odtenkih Naive (nude-roza) in Curious (nude-rjava). Aqualumiere Sheer Lipshine ($26) bo v odtenku Zanzibar (mehka breskova) in Mauritius (koralno-bronze).

Chanel poletna kolekcija 2008

Nohti

Lak za nohte Chanel Le Vernis bo v odtenku Antilope (izjemno sijoča (frost) zlato-rjava) in Flamingo (živahna roza).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj