MSCHF, blagovna znamka, ki stoji za viralnimi Big Red Boots in bizarnimi “obratnimi čevlji”, je v sodelovanju s Crocs ustvarila novo bizarno obutev (ali lahko rečemo kar groteskno?).

Raper Tommy Cash se je udeležil revije Ricka Owensa na pariškem tednu mode v rumenih škornjih z enako risankarsko silhueto, kot so jo imeli sloviti originalni rdeči škornji MSCHF, vendar z dodatkom Crocs značilnih lukenj. O Crocsih sicer krožijo zabavni memeji, kakršen je spodnji.

Zvezdnik jih je kombiniral s črno-belimi črtastimi oblačili za pantomimo ter dodal rumene podvezice in usklajen dežnik. Končni rezultat je bil videz v slogu SpongeBoba, ki je bil namenjen le najbolj drznim trendseterjem.

MSCHF je blagovna znamka uličnih oblačil in umetniški kolektiv, ki se sam opisuje kot izzivalec statusa quo. Bizarni škornji so zagotovo zadnja stvar, ki nam pride na misel ob besedi ‘umetnost’, vendar so zagotovo dovolj subverzivni, da so že sprožili veliko pogovorov na spletu. Nekateri so že izjavili, da so šli predaleč; spet drugi so komentirali, da jim je pravzaprav bolj všeč nova Crocs različica.

Veliki rdeči škornji MSCHF so v začetku leta znamko katapultirali v središče pozornosti, saj so se z njimi pojavili zvezdniki, kot so Ciara, Doja Cat in Lil Nas X.

Nova različica Big Boots je izdelana iz enega kosa gume in vključuje več Crocsovih klasičnih detajlov, vključno s trakom, ki se ovija okoli narta. Ni jasno, ali je šlo za enkratno izdajo ali bodo ti čevlji na voljo na spletu za množice, vendar potihoma upamo, da velja prvo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj