V tem času smo skupaj odkrivali skrivnosti v ozvezdju lepote in se ob tem prijetno zabavali. V letošnjem letu pa je bil Planet Lepote deležen tudi temeljite vizualne in vsebinske prenove ter tako postal še boljši in uporabnejši.

Veseli smo, da z nami soustvarjate Planet Lepote in upamo, da ga boste še naprej. Pridružite se nam ob praznovanju, saj brez vas ne bil bil to, kar je.

Ob tej priložnosti bomo izžrebali pet aktivnih članov Planeta Lepote in jih obdarili z lepimi nagradami, zato nikar ne pozabite preveriti, če ste med srečnimi izžrebanci tudi vi! Izžrebanci bodo objavljeni konec tedna.

Ekipa Planeta Lepote

50 KOMENTARJI

  1. Oo, Planet je tudi tehtnica 🙂 Vse najboljše, želim vam, da boste še naprej z veliko veselja in zagnanosti ustvarjali tako zanimiv, koristen in simpatičen portal!

  2. Moj dragi Planetek praznuje rojstni dan in čeprav šele četrti, mi je dal toliko lepega, kot da bi bil del mene že tisoč let.

    Čestitam ekipi Planeta lepote, ki skrbi, da se imamo vedno kam zatečti, pa naj bo to informacija takšna, drugačna, ali samo klepet, krajšanje časa, karkoli. Vedno ste tu za nas in hvala vam za čas, ki ga velikodušno dajete nam.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj