Poletje, ki s(m)o ga mnogi nestrpno pričakovali, je končno tu. Po vremenu sicer ne čisto, ampak najdaljši dan oz. najkrajša noč sta mimo. A preden se oblečete v svoje rožnate potiske in volančke, ne spreglejte največjega trenda letošnjega poletja: to so potiski s češnjami. Češnje lahko tako – poleg na policah oddelka s sadjem – vidimo skoraj povsod: na oblekah, bluzah, spodnjem perilu, čevljih, posteljnini ter celo nakitu.

Kako jih nositi?

In priznajmo, da so prav dobrodošle, saj lepo osvežijo pretežno cvetlične kose naše poletne garderobe. Kako jih nositi, da ne bomo videti kot hodeči piknik?

Pravzaprav obstaja le eno preprosto pravilo: če imate en kos potiskan s češnjami, naj bodo ostali enobarvni, minimalistični – torej tudi brez pretiranih naborkov, volančkov ipd. Najlepše bo videti, če boste ostale kose izbrale v eni izmed barv, ki so v potiskanem kosu (rdeča bo super izbira!). izjema je seveda džins, ki pristaja na vse oz. na katerega pristaja vse.

Če so vam všeč, a ne na oblačilih

Če vam oblačila niso nekaj, kar bi nosile s potiski – kaj šele sadnimi – potem lahko preizkusite nakit. Ljubki uhani ali prstan (ali oboje) bodo ljubka poletna popestritev. Nosite jih lahko samostojno – v tem primeru bodo bolj opazni – ali pa jih skombirate z (minimalističnim in preprostim) preostalim nakitom.

Vsaj na dopustniških kosih

Če pa so potiski s češnjami nekaj, kar vam nikakor ne sodi nikamor drugam kot na morje, dopust, plažo, potem si lahko izberete klobuk in torbo za na plažo s potiskom češenj. Tudi superge ali natikači s potiskom češenj so izvrstna izbira, ki doda razigran pridih. Kaj šele kopalke! In potem so tu še ovitki za mobilne telefone; okrasne blazine za stanovanje, preproge ipd.

Skratka, letos so češnje povsem izpodrinile cvetlične potiske in priznajmo, da malce sadne spremembe prav dobro dene. ?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj