CeraVe, ena vodilnih znamk na področju nege obraza in telesa v Združenih državah Amerike in ena najhitreje rastočih blagovnih znamk dermokozmetike v svetovnih merilih, je bila pretekli teden uradno predstavljena na regijskem spletnem dogodku. CeraVe je končno na voljo v Sloveniji, hkrati pa tudi na drugih regijskih trgih – na Hrvaškem, v Srbiji ter Bosni in Hercegovini.

Izdelke CeraVe prepoznamo tudi po odličnih nemastnih teksturah, znamka pa je edinstvena tudi po tem, da ima edina na svetu ponudbo, ki v celoti sloni na ceramidih.

Ceramidi in revolucionarna tehnologija MVE®

Ste vedeli, da je osnova zdrave kože ravno zdrava in ohranjena kožna pregrada? Pregrada v koži ohranja osnovna hranila, kot so voda, beljakovine in lipidi, hkrati pa preprečuje, da bi bakterije in različni alergeni predrli v naše telo. Zelo pomembno je, da smo do svoje kože in njenih potreb odgovorni, še posebej, če upoštevamo dejstvo, da lahko geni, številni zunanji dejavniki in celo življenjski slog prispevajo k porušenju ravnovesja kožne pregrade. Nevarni dejavniki so tudi pretirano izpostavljanje soncu, nezadosten dnevni vnos vode in neustrezna izbira negovalnih izdelkov.

Ko se ravnovesje kožne pregrade enkrat poruši, je kožo težje vrniti v začetno stanje, zato so tukaj izdelki, ki pomagajo obnoviti hranilne in zaščitne snovi v površinskih plasteh kože. Najboljša izbira v takih primerih so izdelki na osnovi ceramidov, naravnih molekul lipidov, ki so skupaj s holesterolom in maščobnimi kislinami odgovorne za vlago in odpornost naše kože. Izguba ceramidov vodi do suhe kože, zmanjšanega tonusa in zmanjšane elastičnosti.

CeraVe – zaščitnik občutljive in suhe kože

Za CeraVe je manj več! Celotna linija izdelkov ne vsebuje dišav ali parabenov, hkrati je alergološko testirana in nekomedogena. Zato je primerna za vse tipe kože, saj preprečuje tudi težave, ki nastanejo zaradi zamašenih por, ki se lahko pojavijo zaradi dolgotrajne uporabe neustreznih izdelkov.

Izdelki CeraVe lahko poleg ceramidov vsebujejo tudi hialuronsko kislino, glicerin, holesterol in niacinamid (vitamin B3), ki pomirja kožo. Za CeraVe je značilna tudi mehka, elegantna, svilnata tekstura, ki  izboljša izkušnjo nege kože in spodbudi uporabnika/-co, da jo pogosteje uporablja.

Izdelke lahko kupite v izbranih fizičnih in naslednjih spletnih lekarnah: Lekarnar, Lekarne Ljubljana in Lekarna Mačkovec.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj