Prvi vikend v februarju bo tudi letos v znamenju lepote, saj bosta v Celju potekala sejma za lepoto las FRIZERSTVO in za lepoto telesa KOZMETIKA. Dobri rezultati sejemskega dogajanja v 2010 so letos na celjsko sejmišče pritegnili še več razstavljavcev, predstavljenih bo še več ekskluzivnih blagovnih znamk frizerske in kozmetične industrije. V dveh dneh si bo tako mogoče ogledati ponudbo 69 direktno prisotnih podjetij iz Slovenije in tujine oz. več kot 150 uglednih blagovnih znamk. Na Vikendu lepote v Celju mojstri frizerske in kozmetične stroke – Prvič
v Sloveniji italijanska umetnika ličenja Dorina Forti in Paolo Pinna.

Celjski sejem: Frizerstvo in kozmetika 2011­

Sejma, ki ju bo v soboto, 5. februarja, mogoče obiskati med 10. in 19. uro, v nedeljo, 6. februarja, pa med 10. in 18. uro, sta namenjena tako strokovni javnosti, kot tudi širšemu krogu obiskovalcev, ki skrbijo za svoje zdravje s pravilno nego las in telesa. Razstavljavci in predavatelji, ki se bodo predstavili na sejmih, bodo prikazali zadnje trende in novosti na področju frizerstva in kozmetike, obiskovalci pa bodo lahko z malo sreče prejeli tudi katero od več kot 100 bogatih nagrad v okviru nagradnega žrebanja.

Sejem FRIZERSTVO: Veliki in mali oder za frizerske kreacije – Hladni ravni lasje in ženstveni kodri

Obiskovalci sejmov si bodo tako letos lahko ogledali šest vrhunskih frizerskih nastopov na velikem odru. Obetamo si lahko dih jemajoče nastope domačih in tujih frizerskih mojstrov, saj so razstavljavci skrivnosti glede konkretnega dogajanja in napovedujejo presenečenja. Letošnja novost na sejmu Frizerstvo je mali oder, na katerem se bo v dveh dneh odvilo 14 aktualnih frizerskih predstavitev sodobnih modnih trendov pri negi in oblikovanju las. V frizerskih teamih si lahko tako obetamo tudi nastope frizerski mojstrov, ambasadorjev frizerskih blagovnih znamk, iz Finske, Hrvaške, Italije, Portugalske in Srbije.

Sejem KOZMETIKA: Tekmovanji v ličenju in oblikovanju nohtov – Italijanska umetnika ličenja štirikrat pred slovenskim občinstvom

Tekmovanje vizažistov v ličenju, ki bo znova potekalo v okviru sejma Kozmetika, je letos postalo mednarodno. 10 tekmovalcev iz Slovenije in Hrvaške se bo pomerilo na temo skrivnosti glamurja. Najboljši med njimi – se bo učil od najboljše, specialistke filmske maske in specialnih učinkov Dorine Forti, ki podarja izobraževanje na področju filmske in TV mask ter ličila svoje blagovne znamke.

Dorina Forti se bo sicer na velikem o­dru sejma Kozmetike predstavila v soboto in nedeljo. Nastopila bo v znamenju fantazije, saj bo to nosilna tema tako poslikave neveste kot poslikave obraza, ki ju bo izvedla. Njen stanovski kolega, umetnik ličenja Paolo Pinna, pa bo obiskovalce sejma popeljal v skrivnosti poslovnega make up-a in umetnostnega ličenja v izvedbi italijanskega kozmetičnega mojstra.

Dogajanje na sejmu Kozmetika pa bo znova pomembno zaznamovalo tudi 8. mednarodno tekmovanje oblikovanja nohtov NAIL DESIGN. Nosilna tema letošnjega tekmovanja so po besedah Mojce Janežič iz Akademije Studio lepota, ki je organizator tekmovanja, beneške maske.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj