Victoria Beckham nikoli ne razočara s svojimi stajlingi in tudi tokrat ni nič drugače. Med drugim je na jahti nosila rdeče kopalke, kakršne so nosile ‘reševalke’ v filmu Baywatch! Fotografije z vsakoletne ekstravagance Beckhamovih, ki uživajo na jahti, ki pluje po Evropi, so se kar vrstile; vodka s tonikom je tekla v potokih.

Kadar ni v telovadni opremi ali belih majicah brez rokavov in kratkih hlačah iz džinsa, oblikovalka zmaguje v izbiri klasičnih poletnih oblek. Med postankom v Saint-Tropezu je David svojo ženo popeljal na obalo, medtem ko je njena obleka v smetanasti barvi plapolala v morskem vetru. S samo kančkom vidnega čipkastega modrčka, ki je kukal izza gladke svile, je nežen odtenek skoraj poročnega videza pokazal njeno čudovito zagorelo polt.

Kombinežna obleka, dolga do tal, je bila v odtenkih obleke VB, ki jo je nosila mati neveste, ki smo jo lahko videli na poroki njenega sina Brooklyna z Nicolo Peltz na Floridi. Victorijin trenutek v Saint-Tropezu je pokazal, da njena ekipa odlično obvlada elegantne obleke s tankimi naramnicami.

Victorijina druga obleka z obale je bila podobna garderobi njenega nekdanjega alter ega Posh Spice – z njo je pokazala, kako brezčasna je ta obleka. Na Beckhamovi obleka ni bila več videti preprosta zaradi dodane torbice z verigo Bottega in ogromnih sončnih očal VB, ki so njen zaščitni znak. Tudi tokrat je bila bosa, saj ji je David nosil sandale – majhno viteško dejanje, ki so ga mediji sprejeli z navdušenjem.

PREBERITE TUDI: Victoria Beckham šokirala z resnico o svojem prehranjevanju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj