Za začetek leta 2011, ki se nezadržno bliža, so pri Catrice pripravlili kolekcijo Urban Baroque. Kot že ime nakazuje, gre za romantično, skorajda spomladansko kolekcijo mehkih, nežnih pudrasto-pastelnih odtenkov, ki bodo sedli le nekaterim uporabnicam.

Kolekcija, ki bo seveda na voljo omejen čas, pa poleg že znanih izdelkov v novih odtenkih prinaša tudi nekatere nove izdelke, med njimi prijetno odišavljen osvetljevalec za obraz Illuminating Powder, ki na prvi pogled spominja na Guerlain Meteorites v kamnu. Osvetljevalec bo poskrbel za prefinjeno sijoč videz obraza, za nanos pa bo poskrbel tudi čopič iz kolekcije Urban Baroque.

catrice_urban_baroque_illuminating_powder_copic

Tudi ustnice bodo v neopaznih ‘nude’ odtenkih, za kar bodo poskrbele vlažilne in negovalne šminke Catrice Smooth Lipstick. Na voljo bodo v treh odtenkih: C01 Marie Antoinette, C02 Elisabeth in C03 Victoria.

catrice_urban_baroque_sminke

Senčila za veke Catrice Absolute Eye Colour Duo so v zelo svetlih pastelnih odtenkih, na voljo so tri barvne har­monije: C01 Candelabra, C02 Feather Fan in C03 Fleur de Lis. Nohti pa bodo neopazni v štirih različnih roza odtenkih lakov za nohte Catrice Ultimate Nail Lacquer: C01 Pearls & Chains, C02 Barock & Rock, C03 Princess & Ballerina in C04 Biscuits & Cupcakes.

catrice_urban_baroque_sence

catrice_urban_baroque_laki

Kolekcijo dopolnjujejo še začasne tetovaže z različnimi motivi.

Izdelki bodo na voljo v sosednji Avstriji, cene pa do 5 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj