Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas imata oba rojstni dan na isti dan – natančneje danes, 25. septembra, le s 25 let razlike. Danes sta na svoja Instagram profila eden drugemu objavila ganljivo čestitko.

52-letna zveznica, ki je ena najlepših ženske vseh časov, in njen 77-letni mož, sta tako objavila fotografijo z dogodka Deauville Film Festival, kjer sta se prvič spoznala.

“Moja prva noč, ko sem spoznal Catherine na filmskem festivalu Deauville leta 1998. Ugotovil sem, da ima rojstni dan na isti dan kot jaz – tadaaammm!” je zapisal Douglas na svoj Instagram. “Potem sem ugotovil, da obožuje golf in sprevidel, da so se moje sanje uresničile. Prvič v življenju sem imel res srečo.”

 

Dodal je še: “Res sem imel srečo. Tako sem bil impresioniran nad njeno inteligenco, smislom za humor in delovno etiko. Vse najboljše, Catherine – tako zelo te ljubim!”

Seveda je njegovo sporočilo opazila njegova žena, ki mu je v komentarjih odgovorila: “Ljubim te, ljubezen moja. Vse najboljše!.”

Tudi igralka je objavila svojo čestitko na Instagram, selfie, na katerem njen mož ljubeče zre vanjo.

“Vse najboljše meni. Vse najboljše njemu. Vse najboljše mojemu možu in njegovi ženi, vse najboljše meni in meni in meni in Michaelu,” je zapisala ob fotografiji. “Na še mnoga leta, ko bova 25. september lahko praznovala skupaj. Ljubim te.”

 

Zeta-Jones in Douglas sta poročena od 2000 in imata dva otroka: sina Dylana, 21, in hči Carys, 18. Douglas je tudi oče sinu Cameronu, 42, ki ga ima z bivšo ženi Diandro Luker.

Par je tako julija lani praznoval dvajset let poroke, a zaradi plandemije nista kaj posebej praznovala.

Catherine je glede tega povedala: “Saj ne, da bi imela veliko zabavo, nisem ravno ljubiteljica teh, a lepo bi bilo, če bi se skupaj zbrali prijatelji.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj