Amway je prav v ta namen ustvaril spomladansko navdihnjeno kolekcijo ličil Artistry Signature Color™, ki vključuje ličila za oči in lica v čudovitih barvnih odtenkih pomladnega prebujanja.

Senčila za oči in škatlica

Več odtenkov Artistry Signature Color™ ponuja bogato izbiro: za brezhiben dnevni videz izberite senčila v barvah naravnega sijaja ali bronastih nians, ki odlično sovpadajo s sončno zagorelimi trendi, v večernih urah pa začarajte s kombinacijami nežne zadimljenosti, očarljive vijolične ali rožnato čokoladne ter dodajte svojemu pogledu občutek mističnosti. Žametno gladke formule v prahu vam omogočajo, da same izberete končni učinek, ki ga želite doseči, naj bo ta mat, sijaj ali kovinski.

Rdečilo za lica

Poudarjena lička so tista, ki sooblikujejo linije vašega obraza in poudarijo vaš nasmeh. Priporočamo vam uporabo Artistry Signature Color™ svilanto gladkega rdečila za lica, ki omogoča mat ali svetleči končni učinek in dopolnjuje vsako vrsto polti. Tako rdečilo za lica kot paleto senčil lahko priročno prenašate v elegantni ARTISTRY™ Signature Color škatlici.

Dolgoobstojno črtalo za oči

Črtalo za oči je danes skorajda že obvezna oprema vseh pripadnic nežnejšega spola, saj poskrbi, da oblika in barva oči izstopata ter pritegneta pozornost, ki si jo zaslužita. Artistry Signature Color™ dolgoobstojno črtalo za oči s kremno formulo omogoča gladek nanos brez razmazovanja. S črtalom na eni strani in gobico na drugi boste lahko ustvarile raznolike linije.

Priporočena maloprodajna cena izdelkov v kolekciji Artistry Signature Color:

 • Paleta senčil za oči: 40,35 €
 • Rdečilo za lica: 22,67 €
 • Škatlica: 19,76 €
 • Dolgoobstojno črtalo za oči: 22,23 €
 • Šilček: 3,28 €

Nagradna igra za članice Planeta Lepote!

Odgovori na spodnje vprašanje v okence za komentiranje in med vsemi prejetimi odgovori bomo izbrali 3, ki bodo za nagrado prejeli enega izmed izdelkov spomladanske kolekcije Artistry Signature Color!

Kakšen je tvoij značilni make up videz, ki ga najpogosteje nosiš?

Odgovore sprejemamo do srede, 13. aprila 2016. Izbrane članice bodo objavljene v roku 7 dni.

* Izbrana članica, ki v roku 7 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do darila.

22 KOMENTARJI

 1. Najpogosteje uporabim BB kremo, svinčnik za obrvi in maskaro. Občasno še senčilo za veke v različnih barvah… načeloma sem za minimalizem.

 2. Podlago, 4-barvno senčilo za ustvarjanje različnih barvnih prehodov ter rahel smokey eye effekt, maskara in matirano šminko v naravnem odtenku.

 3. Vsakodnevno nosim mineralno podlago in korektor, svinčnik/senčilo za obrvi, maskaro in blush ter balzam za usta (obarvan ali ne). Ko se mi da tudi osvetljevalec (kotički oči, brow bone, kupidov lok, če se mi ravno zazdi tudi vrh lic). Ob posebnih priložnostih še svinčnik za oči (tightline), senčila v naravnih in nude odtenkih, tekoči puder namesto mineralca, šminka. Nosim naraven makeup, po načelu manj je več, ker imam obraz, ki ne prenese intenzivnega ličenja, pa tudi moj stil to ni.

 4. Moj vsakdanji makep obsega podlago, rdečilo za lica, poudrarjene oči z rjavim svinčnikom (ki ga potem rahlo zabrišem s čopičem), maskaro, z senčilom rahlo poudarjene obrvi in šminko v naravnem odtenku. Če imam malenkost več časa in bolj posebno priložnost osenčim še oči v rjavih ali redkeje v olivno zelenih odtenkih.

 5. Minimalizem skoraj vedno in povsod. Korektor, mineralni puder, blush, šminka. Zaradi občutljivih oči okoli njih ne smem pretiravati, če že, naravna senčka, svetli (kožni) svinčnik za obrobo in maskara. Zadnja leta mi je najbolj pomembna čim kvalitetnejša, tudi kompleksna, nega za obraz, ki izboljša kožo kolikor je možno. Težki tekoči pudri in silikoni mi jo uničijo, tako da se jim večinoma odrekam.

 6. Kremica, puder, korektor, blush, malo sencila na veke in pa eyeliner. Pol tone maskare, da poudarim trepke. Ce sem zloooo dobre volje pa se se nasminkam z najljubsim odtenkom vijolicne, pred tem ustnice obrobim z liplinerjem.

 7. Kremica, puder, korektor, blush, malo sencila na veke in pa eyeliner. Pol tone maskare, da poudarim trepke. Ce sem zloooo dobre volje pa se se nasminkam z najljubsim odtenkom vijolicne, pred tem ustnice obrobim z liplinerjem.

 8. Vsak dan uporabim korektor, mineralni puder, včasih tudi blush, na veke (čez primer) senčilo v rjavkastem odtenku in v notranje kotičke svetlo roza, s temnejšim senčilom eyeliner na zgornji veki, čisto pri očeh po spodnji veki bel svinčnik, in maskara seveda, ker so moje naravne trepalnice zelo kratke in redke:( Na ustnice pa obarvan balzam ali glos. Ko imam več časa in je priložnost primerna pa uporabim bolj izrazit gel eyeliner, živo barvo šminke ali pa si naredim smokey eyes. 🙂

 9. Korektor, mineralni puder, blush, naravni odtenki senčil na vekah (ne vsak dan), eyeliner, maskara, svinčnik za obrvi in glos ali šminka, večinoma v rdečih odtenkih.

 10. Maskaro Collistar, Catrice bronz ali rjavo senčilo, včasih samo Catrice temno rjavo črtalo, ter nežno roza šminko oz. ko sem dobre volje tudi temno rjavo šminko 🙂

 11. Na to je lahko odgovoriti: moj značilni makeup videz je cakey. 🙁 Sicer pa tekoči puder, puder v kamnu, malo senčk na veke, maskara.

 12. Ponavadi uporabim podlago za senčila Urban Decay, paleto senčil od Zoeve (Cocoa blend), maskaro Maybelline in črtalo za obrvi od Isadore. Občasno tudi puder ali pa samo korektor 🙂 Za piko na i pa še šminko 🙂

 13. Kako lična embalaža! <3
  Moj značilni mejkap so poudarjene ustnice in oči. Zelo rada imam šminke vpadljivih barv (fu*sija, roza, rdeča), senčila v mat rjavih odtenkih, črno črtalo in volumensko maskaro.

 14. Vsakodnevno uporabljam tekoči puder (že nekaj časa Revlon ColorStay), rjavo maskaro (stalnica je Maxfactor 2000 Calorie) in rjavo črtalo (Essence), pogosto tudi senčilo v rjavih odtenkih. Če imam dober dan pa tudi rdečilo in/ali šminko.

 15. Planetke, hvala za sodelovanje in odgovore! 🙂
  (Vprašanje je bilo sicer, kakšen je vaš značilni videz (npr. ‘cat eye’, rdeče ustnice, zadimljen videz oči… + opis), ne katere izdelke uporabljate. 😉 )

  Tokrat bodo nagrade prejele naslednje članice Planeta Lepote:
  cicka
  teatime
  vermilion

  Iskrene čestitke :Y: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva.

 16. Planetke, hvala za sodelovanje in odgovore! 🙂
  (Vprašanje je bilo sicer, kakšen je vaš značilni videz (npr. ‘cat eye’, rdeče ustnice, zadimljen videz oči… + opis), ne katere izdelke uporabljate. 😉 )

  Tokrat bodo nagrade prejele naslednje članice Planeta Lepote:
  cicka
  teatime
  vermilion

  Iskrene čestitke :Y: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj