… redkokdaj zgodi. Tako kritike kot tudi oboževalce je pozitivno presenetila v vlogah 'The Face of An Angel', 'Paper Towns' in prihajajočem 'Suicide Squad', a zadnje, kar si želi, je to, da bi postala predvidljiva.

"Nočem biti tisti kliše manekenka/igralka," je povedala v intervjuju za Wall Street Journal in hkrati razložila, kako je žrtvovala svoje prvotno odločitev, da bo postala igralka. "V bistvu sem se odpovedala igranju, ker nisem mogla dobiti agenta. Vsi so mi rekli 'Ti so le manekenka.' Ko sem se odločila, da se bom  posvetila manekenstvu, sem res hotela zmagati, kar se tiče igralstva, če ima to smisel? Zmagati."

Njena vztrajnost se je poplačala in lani dobila je agencijo, ki jo sedaj zastopa: William Morris Endeavour. A tako kot za vse ostale vzpenjajoče se igalke tudi za Caro velja, da ji vlog ne prinašajo na pladnju. A imela je srečo – s prijateljico Rihanno se je ravno pogovarjala po telefonu, ko je bila izločena iz filma Beach Boys, za katerega vlogo se je dogovarjala, in ta jo je pomirila.

"Bila sem sesuta. Ko gre za manekenstvo in neka druga manekenka dobi delo, si mislim 'Ja, seveda, toliko boljših manekenk je.' A ko gre za igranje, se tako povežeš z vsako vlogo," je povedala. Rihanna, ki pa sedaj nastopa kot manekenka za Dior, ji je takrat rekla: "Vse se zgodi z razlogom. Čez teden ali dva me boš poklicala in mi rekla 'Imela si prav.'"

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj