… Victorie, pred kratkim pa je tudi kupila delež v njegovem materinskem podjetju, PLV Studio Inc.

Za igralko je to prvo večje modno imenovanje, saj prej še ni opravljala podobnega dela v modni industriji, prav tako tudi ni nastopala v modnih oglasih. Kljub temu pa se svojega vpliva zaveda in bi bila rada vplivna tudi na tem področju: “Modo imam rada in je velik del mene. Vedno gledajo, kaj imam oblečeno in to vpliva na to, kaj oblačijo drugi, ker živimo v takem svetu.“


handbag.com

K igralki bi naj pristopil njen prijatelj, Dave Baram, član odbora Pour La Victorie, ki jo je lani povabil, da obišče razstavni salon znamke. Kar je bilo mišljeno kot voden ogled, pa se je spremenilo v poslovno partnerstvo. Cameron je svojo vlogo opisala kot resnično partnerstvo z znamko in dodala, da se že veseli, da se bo naučila več o modni industriji. Kot umetniška direktorica bo sodelovala pri oblikovanju prihodnjih kolekcij, hkrati pa bo imela vpliv tudi na marketing in oglaševanje.

“Pour La Victorie mi daje priložnost, da ustvarim nekaj brezčasnega“ je povedala Cameron. Poznavalci pričakujejo, da bo prva njena kolekcija predstavljena spomladi prihodnje leto.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj