… je nenadoma izginila s filmskih platen in odrov, pa tudi o tem, kako se je poročiti pri 41-ih. Diaz, ki smo jo lahko nazadnje videli leta 2014 v muzikalu Annie, je povedala, da si ni zadala nobenih novih projektov, saj se je naveličala neprestanega potovanja, ki je povezano z igralstvom. Razložila je, da se je odločila, da bo življenje živela tako, kot ustreza njej: "Mislila sem si, 'Saj sploh ne vem, kdo sem.' Kar je precej težka stvar, s katero sem se soočila. Začutila sem, da se moram narediti celostno."
 
 
Ustanoviteljica spletne strani Goop, Gwyneth Paltrow, je v govornem šovu spodbudila Diaz in kolegice Tory Burch, Mirando Kerr in Nicole Richie, naj spregovorijo o svojih razmerjih. "Cameron, poročila si se precej pozno," je dejala. "Kaj ti je preprečevalo, da si se poročila šele pri 40ih?"
 

PREBERITE TUDI: Kate Hudson razkrila svojo neverjetno učinkovito dieto

 
“41ih,” jo je popravila Diaz. "Mislim, da gre za to, da prej nisem spoznala svojega moža, veste? Prej sem imela fante. In res je izjemno, izjemno velika razlika med fanti in možmi. In imam moža, ki je moj življenjski partner v vsem."
 
Diaz se je poročila z rokerjem pri skupini Good Charlotte Benjijem Maddnom na zelo intimni ceremoniji v njunem domu na Beverly Hillsu leta 2015, po 7 mesecih partnerstva. O tem, kako skrbita, da njun odnos teče kot je treba, je Diaz povedala: "Tako zelo sva si različna, a imava enake vrednote. Sva preprosto dovolj čudna eden za drugega."
 

PREBERITE TUDI: Izjave zvezdnic, zaradi katerih boste vzljubile svoje telo

 
Madden je tudi naučil Diaz, da trden odnos temelji na enakopravnosti. "Ženske smo tako objektivizirane," je razložila. "In nekako je mojemu možu uspelo, da mi je pokazal, kako je, ko tega v odnosu ni.”
Res vzorno – da bi jima le še naprej uspevalo!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj