… količinah, da so komajda še prepoznavni, se jim drugi vztrajno upirajo. Povprečje je torej dobri, bi lahko rekli! Med slednjimi je tudi Cameron Diaz, ki pravi, da je staranje najboljši del njenega življenja. Ne le, da je v svoji zadnji knjigi s svojimi oboževalci delila, kako se starati srečno (in dostojanstveno – torej brez umetno spremenjenega obraza), temveč je tudi pokazala, tudi kako se sprijazniti z gubami in gubicami v selfiju brez ličil, ki ga je objavila.

43-letna igralka je objavila svoj selfi popolnoma brez ličil na svojem Instagramu, da bi tudi na ta način promovirala svojo zadnjo knjigo The Longevity Book. Poleg je pripisala: “Tako sem vesela, da lahko nadaljujem to debato, kajti naučiti se, da se lahko dobro staramo, vam bo pomagalo, da se boste dejansko prijetneje starali. Če razumete, kako deluje vaše telo, greste lahko v akcijo in mu pomagate, da ostaja v najboljši možni kondiciji in vas tako nese skozi dolgo in lepo življenje.”

 

 

Na svoji spletni strani pa je delno razkrila svoje življenjske skrivnosti, ki jih boste sicer lahko prebrali v njeni knjigi. Katerih 5 vodil je torej tistih, ki so potrebna za srečno in zdravo življenje? “Zdrava prehrana, redno gibanje, dober spanec, čim manj stresa in stiki s tistimi, ki jih imamo radi.” Nadaljuje s tem, da je ključ do boljšega staranja na prvem mestu v sprejemanju dejstva, da se staramo.

 

 

#tbt two blondes writing @thebodybook #whatupdawg

A photo posted by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

 

Da sama živi tako, kot svetuje drugim, pa je dokazala tudi s tem, da je ponosno objavila svoj obraz popolnoma brez ličil. In kaj je njena največja želja? “Da lahko doživiš lepo starost.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj