Cameron Diaz je v oddaji The Kelly Clarkson Show dejala, da je nujno, da ste kot starši iskreni, če se razjezite nad svojim otrokom.

V ponedeljkovem nastopu v oddaji The Kelly Clarkson Show je Diaz, ki ima z možem Benjijem Maddenom hčerko Raddix, voditeljici Kelly Clarkson povedala, da je materinstvo “najboljša stvar, ki sem jo v življenju naredila”. Kljub temu je 49-letna nominiranka za zlati globus priznala, da včasih preprosto ‘izgubi živce’.

Ko je 40-letna Clarksonova vprašala o trenutkih, ko je starševstvo lahko frustrirajoče, je Diazova povedala, da naredi svoj “mamin kontrolni seznam” in poskuša razumeti, kaj Raddix morda čuti.

“Ali je jedla? Ali je utrujena? Koliko je ura? Kdaj je nazadnje jedla? Kdaj je spala? Začneš pri tem in se vprašaš: ‘Kaj se je pravkar zgodilo? Ali mi želi kaj sporočiti?” je pojasnila.

“In zdi se mi, da je moja naloga kot starša, da ji pomagam najti besede za njena čustva, njene izkušnje; to, kar doživlja, in ji pomagati, da to prepozna in se premakne skozi to.”

Kljub temu je Diaz priznala, da so takšni trenutki lahko “zahtevni”.

Dodala je: “Toda veste, kaj je tudi res nujno – popraviti. Kot na primer, če izbruhneš, samo popraviti to in reči: ‘O moj Bog, mama je ravnokar pop—‘ In: ‘Nisem ti tega hotela reči. Če sem prizadela tvoja čustva ali te razburila, želim, da veš, da je tudi mamica človek.”

Clarksonovi je bil Diazov pogled všeč in je povedala, da ima srečo, da ima podobno komunikativen odnos s svojima otrokoma, sedemletno hčerko River Rose in šestletnim sinom Remingtonom Alexandrom, ki si ju deli z bivšim možem.

Pevka je povedala: “Ne bojim se reči: ‘Mami je naredila napako, morala bi se tega lotiti na ta način.”

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj