Gospodarska revija Forbes je v ponedeljek namreč poročala, da je Diazova v roku enega leta – od junija leta 2007 do junija letos – zaslužila 50 milijonov dolarjev o­ziroma okoli 33 milijonov evrov.

Cameron Diaz

Na drugem mestu ji sledi komaj 23-letna Britanka Keira Knightley (Pirati s Karibov), ki je zaslužila približno 32 milijonov dolarjev, naa tretjem mestu pa se je znašla bivša zvezdnica Prijateljev, Jennifer Aniston (39) z letnim zaslužkom v višini 27 milijonov dolarjev. V svojih izračunih revija Forbes poleg igralskih honorarjev upošteva tudi donosne obstranske reklamne dejavnosti igralcev.

­

Keira Knightley
Jennifer Aniston­

Dobitnici oskarjev Reese Witherspoon in Gwyneth Paltrow sta zaslužili po 25 milijonov dolarjev in tako pristali na četrtem mestu. Med prvo deseterico največjih zaslužkarjev med igralkami so se uvrstile še Jodie Foster, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep in Amy Adams. Na desetem mestu te lestvice se je znašla Angelina Jolie, ki je v preteklem poslovnem letu zaslužila “komaj” 14 milijonov dolarjev.

Med moškimi igralci pa vodi Will Smith, ki v enem letu zasluži 80 milijonov dolarjev, na drugem mestu je Johnny Depp (72 milijonov dolarjev), temu pa sledi Eddie Murphy (55 milijonov dolarjev).

will

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj