Le nekaj dni nazaj je Victoria Beckham objavila fotografije svoje poroke izpred 21 let, ko je spet govora o poroki. Tokrat njenega najstarejšega sina, 21-letnega Brooklyna Beckhama, in ameriške igralke Nicole Peltz, ki sta na Instagramu objavila, da ste se zaročila.

“Pred dvema tednoma sem svojo sorodno dušo zaprosil za roko in rekla je da,” je 21-letnik 11. julija zapisal na Instagram poleg čudovite fotografije s svojo zaročenko. Fotografijo je posnel Harper Seven. “Sem najsrečnejši moški na svetu. Obljubim, da bom najboljši mož in nekega dne najboljši očka.”

25-letna Nicola Peltz se je svojemu bodočemu možu zahvalila: “Tvoja ljubezen je najdragocenejše darilo.” Beckhamov najstarejši sin je potrdil, da je v zvezi z igralko lansko leto, za zaročni prstan pa sta izbrala smaragdno rezan diamant, ki ga je Peltz za fotografiranje nosila z ujemajočo se zapestnico.

Kaj pa so na zaroko porekli njegovi slavni starši? Od Davida zaenkrat ni glasu, medtem ko je Victoria navdušena, da bo mati ženina. “To je NAJBOLJ vesela novica!” je zapisala nekdanja spajsica, ki je danes uspešna modna oblikovalka. “Ne bi mogli biti srečnejši. Želimo vama neizmerno ljubezni in doživljenjsko srečo. Tako zelo vaju imamo radi.”

PREBERITE TUDI: Princ William iskreno: “Postati oče je bilo ena najbolj strašljivih izkušenj v življenju”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj