Slavna igralka, ki se je starejše generacije spominjajo po njeni lepoti, vlogi v filmu ‘Plava laguna’ ter obrazu modne hiče Calvin Klein, je danes 54-letna lepotica, ki svoj videz ohranja na naraven način. Igralka je namreč priznala, da se boji lepotnih posegov, a da se zelo trudi izgledati kar najbolje.IFrame

V nedavnem intervjuju je Brooke Shields iskreno povedala, ali namerava pod nož in kakšno je njeno mnenje o tem. Razkrila je, da jo je preveč strah, da bi se poslužila kakršnegakoli posega. “Rekli ste ‘Svojega obraza se nisem dotaknila,’” je gostitelj Andy Cohen dejal igralki “Bi se kdaj odločili za to? Kaj menite o tem?”

“Tega se res bojim, a hkrati si želim vse, kar lahko naredim, da izgledam in se počutim kar najbolje,” je odgovorila Shields. Raje kot botoksa, polnil in lepotnih posegov se igralka poslužuje neinvazivnih lepotnih tretmajev, ki ji pomagajo ohranjati mladosten videz ter pomagati pri počutju. Za oblikovanje telesa se tako poslužuje metode SculpSure.

“Gre za oblikovanje telesa s pomočjo toplote,” je razložila svojemu gostitelju o SculpSure, tretmaju, ki s pomočjo toplote zmanjšuje maščobne celice na telesu. Brooke Shields je sicer tudi ambasadorka znamke.

PREBERITE TUDI: Toliko stane luksuzna negovalna rutina Victorie Beckham

“To je res neverjetno, je nadaljevala. Toliko telovadim, pa imam še vedno ostanke nosečnosti,” je razložila. “Tretma je res super, saj zmanjša maščobne celice in dejansko deluje.” A medtem, ko je zvezdnica sicer zadovoljna s svojimi rezultati, pa pravi, da njeni hčerki, 16-letna Rowan, in 13-letna Grier, včasih v šali omenita, da bi si lahko omislila kak poseg na obrazu.

“Jaz pa sem jima rekla ‘Ah, dajta no!’ In onidve ‘Tukajle bi res potrebovala kaj’,” je povedala o tem, kako nanjo gledata hčerki ter pri tem pokazala na svoje čelo. “In jaz potem ‘Prekleto!’”

Sicer je povedala še, da se obotavlja glede tega, ni pa popolnoma proti. “Moja mama je imela lifting obraza, ko je bila v zgodnjih 40-ih in ko je bila stara 70, je izgledala 50. pomagalo ji je. A videla sem, kako zahtevno je okrevanje.”

Razložila pa je tudi njen ‘brez neumnosti’ pristop, ko gre za staranje. “Menim, da je to nekaj, kar moramo sprejeti, hkrati pa narediti, kar je potrebno, da se dobro počutimo v svoji koži in nam ni preveč,” ter dodala, da je sama videti najbolje, kadar redno telovadi, dovolj spi, pije dovolj vode in manj alkohola.

PREBERITE TUDI: 8 zvezdnic, ki prisegajo na te drogerijske izdelke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj