V kavbojkah Calvin Klein in namigujočim napisom “Med mene in moje Calvinke ne pride nič”, ki je bil tudi slogan kampanje, je vznemirjala ženske in moške. Izvršni direktor znamke Steve Shiffman je te načrte razkril pred nekaj dnevi: “Kmalu bomo spet delali z Brooke.”
 
 
Brooke Shields je prvič nastopila v oglasih Calvin Klein Jeans daljnega leta 1980, stara komaj 15 let. Oglasi so postali prava medijska senzacija, delno zaradi prelepe Brooke, delno pa zaradi namigujočega napisa z dvema možnima pomenoma “Kaj pride med mene in moje Calvinke? Nič.” Brooke Shields je tako postala prepoznavna do mere, da ni bilo Američana, ki še ne bi slišal zanjo.
 
Po tistem nekdanja manekenka in sedaj 52-letna igralka nista več sodelovala, zato se sedaj po vseh teh letih obeta njuno drugo sodelovanje – tokrat pod kreativnim direktorjem Rafom Simonsonom. Njegova kolekcija za jesen in zimo 2017 je tako vključevala tudi napise kampanje iz leta 1980, ki so bili na zadnjih straneh novih kosov iz džinsa.
 
Na modni reviji je Brooke Shields sedela skupaj s še starejšo manekenko in igralko Lauren Hutton ter prav tako ljubljenko Calvina Kleina, nekdanji supermodel Christy Turlington. Glede vnovičnega sodelovanja pa je povedala, da se počuti “nostalgično in vznemirjeno – počutim se, kot da bi bilo to včeraj in hkrati kot da je bilo že davno.”
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj