Vir je povedal, da se je 39-letna pop zvezdnica odločila za začasen umik, ker “si bo vzela malo oddiha, kar naredi veliko zvezdnikov”. “To je bila njena odločitev in ničesar ji ni treba pripisovati,” je nadaljeval vir. “Počuti se odlično, poslovno in zasebno.”

Spears pa je na Twitter napisala: “Ne skrbite, ljudje … le malo oddiha si bom vzela od družbenih medijev, da praznujem svojo zaroko!!!! Kmalu se vrnem!”

In res je Britney deaktivirala Instagram račun po zaroki s svojim dolgoletnim partnerjem, fitnes inštruktorjem in manekenom Samom Asgharijm in pravnimi zmagami, da se znebi nadzora svojega očeta.

Asghari, 27, je zvezdnico zasnubil 12. septembra, le nekaj dni po tem, ko je njen oče Jamie vložil predlog, da se Britney reši nadzora, pod katerim je bila kar 13 let.

“Ne morem verjeti!” je zapisala ob Instagram video, kjer je pokazala svoj zaročni prstan. Kasneje je naredila še eno objavo, kjer je zapisala: “Besede ne morejo opisati, kako šokirana sem … moj bog, čeprav je cepec čisto predolgo čakal, se je splačalo.”

“Ja, svet … ta prelep moški na fotografiji je MOJ!!!” je zapisala glede bodočega moža. “Tako sem srečna, da je to noro!!!!”

To bo že tretji zakon za pevko, ki je bila leta 2004 kratek čas poročena s prijateljem iz otroštva, Jasonom Alexandrom; nato s Kevinom Federlinom, s katerim ima dva sinova, Seana Prestona, 16, in Jaydena Jamesa, 15, od katerega se je ločila 2006 po le dveh letih zakona.

Da se želi ponovno poročiti, je povedala na zaslišanju na sodišču: “Ne morem v polnosti živeti svojega življenja,” je povedala o nadzoru, pod katerim je že od leta 2008 in zaradi katerega ne more sprejemati nobenih samostojnih odločitev glede svojega življenja. “Želim se poročiti in imeti še enega otroka.”

Njen oče naj bi se trenutno ukvarjal s pripravo predporočne pogodbe, saj je zvezdnica zelo premožna, poroka s Federlinom pa jo je zaradi naivnosti precej stala. Sedaj se tudi sama zaveda, da je to potrebno.

PREBERITE TUDI: Končno pravica za Britney Spears: Ni še povsem svobodna, a gre proti temu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj