Britney Spears je praznovala tako, da je pozirala povsem gola v raju, kjer uživa s svojim zaročencem Samom Asgharijem.

Po zadnjem zaslišanju, v katerem se trudi, da se znebi nadzora svojega posesivnega očeta, sta se namreč odpravila na oddih, da si malo oddahne od vse drame in stresa. Po 13 letih popolnega nadzora in upravljanja njenega življenja je namreč končno spet svobodna, saj so očeta razrešili.

Tako je v četrtek 39-letna pevka objavila video, kjer na plaži uživa s svojim zaročencem. Objavile je fotografije, na katerih ima samo rdeč spodnji del bikini kopalk.

“Prekrasen dan tule v raju, kjer praznujem!!!” je zapisala.

V ločeni objavi pa je objavila povsem gole fotografije svojega sanjskega tropskega oddiha, kjer pozira ob zunanji prhi. Slike je uredila tako, da je intimne predele prekrila s rožicami.

Na svoj Instagram pa je objavil tudi Asghari: in sicer več videov, v katerih parček uživa na čolnu. Asghari in Spears sta se spoznala leta 2016 ne snemanju njenega videa “Slumber Party”.

Eden od virov je še povedal, da se sredinega zaslišanja Britney sploh ni udeležila, saj se je želela izogniti vsej drami in stresu, zato sta z zaročencem odšla na oddih. Sodnica Brenda Penny je njenega očeta Jamieja, 69, razrešila vseh pravic kot nadzornika hčerkinega premoženja.

Zaenkrat ima nadomestnega nadzornika, kar bo trajalo do 12. novembra, ko se bo presojalo, ali se lahko v celoti reši vsakršnega nadzora.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj