… znoja pod prsmi. Imenuje se Ta-Ta Towel, je pravi hit po celem svetu, mi pa bi ga lahko opisali tudi kot modrček, ki ima funkcijo brisače, ki se obesi okoli vratu in zatakne za dojki. Njegov namen je absorbiranje znoja, ki se ustvari pod prsmi, v stiku kože z dojkama. Primeren je tudi za nosečnice, saj absorbira tudi mleko. 

PREBERITE TUDI: 4 najpogostejše napake, ki jih ženske zagrešijo pri kupovanju modrčka

Erin Robertson je to idejo dobila, ko se je pripravljala na sestanek: ''Živela sem v Los Angelesu in se pripravljala na sestanek. Ko sem prišla iz prhe in se začela urejati, nisem mogla ustaviti znojenja – Vse sem poskusila: pod moje prsi sem nastavila krpe, poskušala sem z otroškim prahom, nato sem pomislila: zagotovo obstaja boljši način, da preprečim znojenje izpod prsi.''

Ta-Ta towel je očitno odličen pripomoček za vroče dni, saj ima minimalno blaga, še vedno pa zakrije prsi. Ta-Ta Towel je postal pravi hit in se po internetu masovno prodaja. Čeprav je bil ta kos garderobe ustvarjen za kopalnico oz. varno zavetje doma, pa se je začel uporabljati tudi na plaži, za zalivanje vrta oz. za vsakdanja opravila okoli doma. Priročen je tudi za takrat, ko potrebujete malo oddiha od tesnih običajnih modrčkov.

Če ga bo katera naročila, naj nam sporoči, kako se obnese.

PREBERITE TUDI: Modrčki ne zagotavljajo opore in povečujejo gravitacijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj