“Imela sva izjemno razmerje in vedno jo bom ljubil in vem, da bo ona vedno ljubila mene,” je igralec nekdaj najbolj priljubljene serije, Beverly Hills 90210 povedal o svoji ženi.

46-letni Green, 46, je tako potrdil, da se s 34-letno Megan Fox, ločujeta. Menda sta se že dlje časa počutila odtujena ter da sta se nekaj tednov res trudila, da bi ponovno vzpostavila razmerje ter se pogovorila o svojem zakonu.

“Rekla mi je ‘ko te ni bilo, ker si snemal, sem ugotovila, da se počutim bolj jaz in bolj sem si bila všeč v tem času in mislim, da je nekaj, kar moram preizkusiti,'” je povedal Green. “Bil sem šokiran in ves iz sebe, a ne smem biti, ker mi je le iskreno povedala, kako čuti. To ni bila njena odločitev, tako čuti. O tem sva se malo pogovarjala ter se odločila, da poskusiva ločeno življenje za nekaj časa … in sva tako naredila.”

Čeprav sta trenutno narazen, pa Green ne izključuje možnosti, da bi se ponovno našla. “Kdo ve, kako se bo to potovanje končalo. Mislim, veliko življenja je še pred nama.”

Par ima sicer za sabo kar nekaj razhodov in ponovnih združenj. Spoznala sta se, ko je imela ona le 18 let, on pa 30 in takoj sta začutila neverjetno privlačnost. “Takoj mi je bil všeč,” je leta 2009 povedala Meghan v nekem intervjuju. “Brian se je po nesreči dotaknil moje noge. Spominjam se, da sem se počutila dobesedno kot bi me stresla elektrika v vse smeri. Bilo je magično.”

Sprva sta bila par, po 2 letih pa sta se zaročila. Po tem sta se razšla in spet našla, vajo nekajkrat ponovila, dokler se nista leta 2010 poročila.

Po rojstvu njunega najstarejšega sina, leta 2014, so Meghan opazili brez poročnega prstana in kmalu je vložila zahtevo za razvezo. “Imela sta kar nekaj konfliktov, ki so vodila do razveze,” je povedal družinski prijatelj. “Megan je veliko delala in ko je ni, je Brian z otroki. Preden sta se ločila, sta imela veliko nesoglasij zaradi tega.”

PREBERITE TUDI: Seksi Megan Fox v oglasih za Armani kozmetiko

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj