Največji slovenski zaposlitveni portal MojeDelo.com bo v maju organiziral brezplačne 3-urne seminarje, na katerih bodo udeleženci spoznali, kako se lotiti iskanja zaposlitve in dobili nekaj prepotrebne motivacije za uspešno iskanje. Seminarji so za vse udeležence popolnoma brezplačni in bodo potekali v vseh večjih slovenskih mestih.

Gospodarska kriza ni prizadela le podjetij ampak tudi zaposlene oz. iskalce zaposlitve; nekateri so zaposlitev izgubili, drugi so za zdaj izgubili le varnost svoje zaposlitve. V nezavidljivem položaju so se znašli iskalci zaposlitve; ker delovnih mest primanjkuje, je zdaj bolj kot kdajkoli potrebno pravilno pristopiti k iskanju zaposlitve in prav tega se bodo udeleženci brezplačnih seminarjev MojeDelo.com lahko naučili. Pridobljena znanja jim bodo omogočila, da bodo lahko poiskali (in dobili) službo, ki si jo res želijo.

Udeleženci bodo med drugim izvedeli kako deluje trg dela, kako razmišljajo delodajalci, kako nastane novo delovno mesto, kaj vključiti v življenjepis ter cel kup skrivnosti, ki pomembno vplivajo na uspešno iskanje zaposlitve. Brezplačne seminarje pripravlja več kadrovskih strokovnjakov na čelu z Alešem Zaletelom, ustanoviteljem in direktorjem portala MojeDelo.com in avtorjem najbolj prodajanega slovenskega priročnika za iskanje zaposlitve – Kako uspešno iskati zaposlitev.

Častni pokrovitelj seminarjev je dr. Danilo Türk, predsednik Republike Slovenije: “Da bi poiskali odgovore na izzive današnjega časa, moramo izhajati iz človeka kot posameznika. Poiskati moramo kreativne rešitve, ki nam bodo omogočile, da postanemo močnejši in uspešnejši. Sposobnost prepoznati svoje talente in upravljati lastno kariero je ključna za posameznikov uspeh.”

Seminarji bodo gostovali v osmih slovenskih mestih, tako da udeleženci ne bodo imeli več kot 50 km do njim najbližje lokacije. Vse stroške izvedbe in organizacije seminarjev bodo krili organizatorji in partnerji, ki so k projektu pristopili. Če se želite tudi vi udeležiti seminarja, se lahko nanj prijavite na seminar.mojedelo.com (tam je objavljen tudi urnik gostovanj); vse, kar morate investirati v znanja, ki vam bodo koristila vse življenje, so 3 ure svojega časa.

Vse, ki vas brezplačni seminar ‘Znate pravilno iskati zaposlitev?’ v organizaciji zaposlitvenega portala MojeDelo.com zanima, organizatorji vabijo na spletno stran seminar.mojedelo.com, kjer je objavljenih več informacij. Tam lahko tudi preverite vse aktualne datume in lokacije, ter se na seminar prijavite.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj