… Aleksandru Djikiću, Tini Fabjan in Jasni Oklešen. Trije vrhunski strokovnjaki bodo ozaveščali in spodbujali drugačno lepoto vsake posameznice pod sloganom ‘Never stop changing’ na Dnevih lepote 2019 v izbranih dm poslovalnicah po Sloveniji.

V sklopu kampanje Dnevi lepote bo vaše obrazne poteze poudarjal Aleksandar Djikić, eden najbolj znanih vizažistov v Srbiji, uradni vizažist znamke Maybelline in lastnik šole ličenja Maybelline New York v Beogradu. Djikič je avtor mnogih lookov za naslovnice revij, kot so Cosmopolitan, Elle in Grazia. Sodeloval je tudi na New York Fashion Weeku in ličil svetovno znane modele. Aleksandru se bo s svojimi lepotilnimi veščinami pridružila tudi modna oblikovalka, ilustratorka, TV voditeljica in umetnica ličenja Tina Fabjan. Svojo piko na i s čopičem za ličenje bo dodala še Jasna Oklešen, kot ena najbolj iskanih vizažistk pri nas, saj sodeluje z najboljšimi in že uveljavljenimi imeni modne industrije.

”Lepota je skrita v vsaki od nas. Ne glede na to, kakšne obrazne poteze imamo, kakšna je naša polt … Kozmetični produkti so nam na voljo, da poudarimo najlepše na nas. Z Aleksandrom, Tino in ostalimi vizažisti vam bomo na voljo z individualnimi in praktičnimi nasveti za prav vsako posameznico,” je o Dnevih lepote dejala Jasna Oklešen.

Umetniki ličenja bodo praznovali in ozaveščali drugačno lepoto ter vse ljubitelje dekorativne kozmetike pozvali k preizkušanju in eksperimentiranju z novimi lepotnimi triki pod sloganom ‘Never stop changing’. Lokacije, razpored in točne ure dm dogodkov brezplačnega ličenja z vrhunskimi strokovnjaki najdete tukaj.

Ob nakupu vsaj treh ličil boste med 2. aprilom in 6. majem 2019 v vseh dm poslovalnicah po Sloveniji prejeli tudi 30-kratne točke. Ob nakupu ličil nad 30 € vas bodo na blagajni čakala praktična in simpatična darila.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj