Brad Pitt in Ines de Ramon sta pričakala leto 2023 v Mehiki!

Par je pred prazničnim vikendom prispel v Cabo San Lucas in v priljubljeni turistični destinaciji na mehiškem polotoku Baja California v soboto skupaj praznoval silvestrovo.

“Srečujeta se in se zabavata,” je povedal vir. “Brad v tem uživa.”

Vir dodaja, da se 59-letni igralec poleg 32-letne oblikovalke nakita “trenutno ne videva z nobeno drugo. Več časa preživlja z Ines. Zelo je srečen.”

Do njunega skupnega preživljanja novega leta je prišlo slaba dva tedna po tem, ko se je de Ramon pridružila Pittu na praznovanju njegovega 59. rojstnega dne v Hollywoodu.

Vir je že novembra potrdil, da se Pitt in de Ramonova “sestajata že nekaj mesecev”. Prvič sta bila skupaj fotografirana 13. novembra, skupaj s Cindy Crawford in Randejem Gerberjem v zakulisju Bonovega koncerta v losangeleškem gledališču Orpheum.

Po navedbah tedanjega vira je oskarjevec “res zaljubljen” v de Ramonovo, ki se je leta 2022 ločila od svojega moža, zvezdnika Vampirskih dnevnikov, Paula Wesleyja.

De Ramonova je Pitta spremljala tudi 15. decembra na afterpartyju za njegov novi film Babilon. Po tem je vir iz modne industrije, ki je blizu de Ramonovi, povedal, da je Pitt “očitno zelo zaljubljen vanjo, glede na to, da jo je pripeljal na svojo premiero”.

“Ines je povedala, da je Brad zelo prijeten,” je nadaljeval informator in dodal, da par “namerava skupaj preživeti silvestrovo”.

Medtem je vir blizu Pitta povedal, da par “hodi in je srečen”, ter dodal: “Ni še resno, vendar se počuti dobro in skupaj se imata zelo lepo.”

Poseben notranji vir je povedal, da igralec “uživa na zmenkih z Ines” in da se “družita, kadar nista zaposlena”.

Slednji vir je še dodal: “Ines je zabavna in družabna. Skupaj se odlično zabavata. Hodita na zasebne zmenke, pa tudi na skupinske zmenke s prijatelji.”

PREBERITE TUDI: Brad Pitt dosegel dno: “Želim samo izginiti za 5 let.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj