Nepričakovani par, Brad Pitt in Emily Ratajkowski, veliko časa preživljata skupaj, pravi vir. “Prijatelji niso prepričani, ali je to resno,” je vir povedal o Bradu Pittu in Emily Ratajkowski.

Vir pravi, da 58-letni igralec in 31-letna manekenka veliko časa preživljata skupaj, vendar dodaja, da prijatelji niso prepričani, ali je to resno, in da se ne zdi, da bi uradno hodila na zmenke.

V začetku preteklega meseca je Ratajkowski na vrhovnem sodišču na Manhattnu po štirih letih zakona vložila zahtevo za ločitev od filmskega producenta Sebastiana Bear-McClarda, kot je razvidno iz sodne dokumentacije, ki jo je pridobil Page Six.

​​​​​​​

Julija je vir blizu Ratajkowski potrdil, da se je par razšel.

“Pred kratkim sta se razšla. To je bila njena odločitev. Ona je sicer dobro. Je močna in osredotočena na svojega sina. Rada je mama,” je tedaj povedal notranji vir.

Kot je prvi poročal Page Six, so se ugibanja o morebitni ločitvi začela julija, potem ko so manekenko videli po opravkih brez poročnega prstana. Prav tako ga to poletje ni nosila na svojih fotografijah na Instagramu.

Par je bil prvič romantično povezan leta 2018, potem ko so ju na valentinovo opazili, kako kažeta si izkazujeta naklonjenost, nato pa sta se Ratajkowski in Bear-McClard po le nekaj tednih zmenkov še istega meseca na nepričakovani slovesnosti v N.Y.C. poročila.

Kar zadeva Pitta, je vir blizu zvezdnika že prej povedal, da kljub nenehnim pravnim sporom z bivšo Angelino Jolie živi svoje najboljše življenje.

“Brad večerja s svojimi mlajšimi otroki, ko so vsi v Los Angelesu. Ker so otroci zdaj starejši, imajo svoje življenje in prijatelje. Brad ima z njimi še vedno precej dober odnos,” je julija povedal vir.

Jolie in Pitt, ki ju je sodnik leta 2019 razglasil za zakonito samska, sta starša 21-letnega Maddoxa, 18-letnega Paxa, 17-letne Zahare, 16-letne Shiloh in 14-letnih dvojčkov Vivienne in Knoxa.

“Brad snema svoje filme, ima Miraval in te druge strasti,” je povedal vir. “Obožuje arhitekturo in ustvarjalnost. V danih okoliščinah živi svoje najboljše življenje.”

PREBERITE TUDI: Brad Pitt dosegel dno: “Želim samo izginiti za 5 let.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj