Bourjois je vedno govoril o lepoti s preobratom – že čisto majhen preobrat, ‘Pariški twist’, včasih priča veliko spremembo. Ena in edina maskara na masovnem trgu s posebej oblikovano krtačko, ki ustvari prilagodljivo dolžino in volumen s preprostim zasukom na držalu krtačke.

Z novo Twist up Volume 24hr maskaro, gre Bourjois še korak dlje, skupaj je namreč združil vse kar si želi vsaka ženska: volumen in obstojnost. Zahvaljujoč napredni novi formuli, prinaša prilagodljiv učinek – takega kot si želite. Zavrtite v položaj 1 za dolžino in definicijo, v položaj 2 pa za volumen. Z dodanimi učinkovino za obsojenost do 24-urne maskare – brez grudic in definitivno brez pandinih oči! Poleg naravnih sestavin, vključno z oljčnim voskom, svilenim pudrom ter sericinom za vlago, pomagajo ohranjati trepalnice razkošno razvajanje – ves dan in vso noč: do 24 ur brezhibnega volumna!

Nova Twist up Volume 24hr Maskara združuje prilagodljiv rezultat originalne maskare z dodano učinkovino obstojnost, ki zdrži do 24 ur. Zavrtite v položaj 1 za dolžino in položaj 2 za volumen: ikonočna krtačka, s katero dosežete učinek, ki ga želite in kombinacija napredne nove formule, obljublja celodnevno obstojnost in izjemen videz trepalnic.

Že na voljo v drogerijah s kozmetiko Bourjois; priporočena maloprodajna cena je  13,59 eur; na voljo v črnem odtenku.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj