A mati narava ni obdarila vseh enako in, roko na srce, četudi so ustnice že naravno lepo oblikovane, je težko doseči tisti res popolni videz. Bourjois je pripravil oizjemen nov izdelek: Lip Duo Sculpt, ki na hiter in varen način ustvari 3D učinek ustnic.

Z novim Bourjois Lip Duo Sculptom boste profesionalno tehniko nanašanja šminke spremenile v vsakdanjo rutino. Omogoča vam, da ustvarite popoln videz polnih ustnic v samo eni potezi. Šminka vsebuje dva usklajena odtenka: tanjši del odtenka oblikuje ustnice, medtem ko debelejši odtenek pobarva ustnice.

Mehka, lahko mazljiva formula poskrbi, da se barve šminke lepo prelijejo ter naredi ‘hombre’ učinek. Zaradi bogate formule – šminke na ustnicah sploh ne boste čutili, ostale bodo mehke in polne. Bourjois Lip Duo Sculpt je v obliki elegantnega črnega svinčnika. Z enostavnim zasukom spodnjega dela ne boste potrebovali niti šilčka.

Na voljo so naslednji odtenki: Pink twice (01): rahlo rožnata kombinacija za vsak dan; Peach shake (02): zapeljiva nude kombinacija z barvo breskve in koral; Grenade-in (03): mešanica živahne barve fuksije in nežne roza; Plum’set beach (04): živahna kombinacija fuksije in koral barve; Mi figue – mi raisin (05): barva slive in ščepec roza za zapeljiv glamur; Rouge tango (06): rdeči dvojček za popolni klasičen videz iz pariških ulic.

Priporočena cena: 13,17€

PREBERITE TUDI: Po(po)lne rdeče ustnice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj