Bourjois Clan Fashion jesensko-zimska kolekcija ličil 2008/09

Tako bodo na voljo že znani izdelki v novih odtenkih, ki pa bodo seveda na voljo le omejen čas. Oči bodo intenzivno poudarjene s senčilom Ombre à Paupières v rjavem odtenku Brun Somptueux, videz pa lahko po želji malce poživite s senčilom v turkizni barvi Vert Céleste. Za dodatno poudarjene oči uporabite sijoče svinčnike za obrobo oči Metallic Waterproof Eyeliner Pencil v živahnem turkiznem odtenku Vert Pépite ali bolj umirjenem Brun Alliage, videz pa zaključite z več sloji maskare Volume Glamour Ultra Black.

­Bourjois Clan Fashion jesensko-zimska kolekcija ličil 2008/09­

Ob močno naličenih očeh morajo seveda ustnice ostati bolj nevpadljive, zato jih poudarite z vlažilnim glosom Eau de Gloss Cosmic v nežno rožnatem odtenku Rosé désaltérant ali prosojno bež Beige rafraîchissant.

Kot že nekaj sezon zapovrstjo pa se bodo nohti ponovno bleščali v intenzivnih temnih odtenkih – trendi videz boste dosegle z lakom za nohte Vernis 1 Seconde v temno rdečem odtenku z zlatim shimmrom Rouge lie de vin ali v sijoče rjavem odtenku Brun nacré. Ne pozabite na ličnice, ki jih nežno poudarite z rdečilom v odtenku Tomette d’or.

Kolekcija je že na voljo v naših parfumerijah.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj