Rihanna je bila od maja, ko je rodila svojega prvega otroka, dečka, razmeroma neopazna, a zdi se, da se je lastnica Fenty končno vrnila iz zimskega spanja – na veliko veselje vseh, ki spremljajo njen slog.

Njena obutev med nedavnim izletom na Manhattan je tista, ki je postala viralna. Kljub vročini v New Yorku se je milijarderka po pločniku sprehodila v visokih škornjih Y/Project, ki so se v različnih barvah in materialih pojavili na modni pisti znamke za pomlad/poletje 2023.

“Vedno poskušamo povabiti naše stranke, da uživajo v oblačilih in se z njimi igrajo,” je za Vogue o številnih provokativnih silhuetah na predstavitvi povedal kreativni direktor Glenn Martens. “Nekoliko spominja na gotske katedrale, na flamsko vzdušje.”

Zvezdnica je razpotegnjeno semiš različico škornjev kombinirala z minikrilom iz črnega džinsa znamke R13, belo majico, ki promovira RZA-jev album Birth Of A Prince iz leta 2003, in – jasno – redko in dragoceno vintage torbico.

Stilist Jahleel Weaver je torbico iz pistacijeve anakonde iz kolekcije Toma Forda za pomlad/poletje 1996 Gucci priskrbel prek podjetja Lab2022, specializiranega za prodajo arhivskih kosov italijanske hiše in YSL. Na njenem zapestju pa se je bleščala zapestnica Briony Raymond s simboli Rib in Tehtnice, ki sta njena in A$AP-ova horoskopska znamenja.

PREBERITE TUDI: Pamela Anderson zamenjala ljubke poletne natikače za kontroverzen model Balenciaga

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj