… plano z jesenskimi kolekcijami ličil. Med njimi je tudi ena najuspešnejših vizažistk, Bobbi Brown, ki je skupaj s svojim timom za jesen pripravila kolekcijo ličil Tortoise Shell Collection

Opazna očala niso več le nujni modni dodatek temveč tudi način osebnega izražanja. Bobbi Brown izbira med klasičnimi črnimi okvirji in želvovinastimi okvirji – slednji pa so bili tudi navdih njene zadnje kolekcije.

Bobbi Brown Tortoise Shell Collection

Kot je za Bobbi Brown značilno, tudi tokratna kolekcija vključuje predvsem nadvse uporabne nevtralne odtenke, ki vključujejo vse od zlate do bronaste, od bež do odtenka ‘espresso’ kave in seveda želvovinaste odtenke. Ker k močno poudarjenim očem sodijo nevtralne ustnice, so glosi in šminke v kolekciji v naravnih nude, mareličnih in bež odtenkih.

Zvezdi kolekcije sta zagotovo paleti senčil v raznolikih nevtralnih odtenkih, ki jih lahko poljubno kombinirate med seboj. Prva, Bronze Tortoise Shell Eye Palette, je namenjena za srednje temne in temne polti. Primerna je tako za intenzivno naličene smoky eyes kot tudi nežen in nevtralen videz za v pisarno. Vključuje priljubljene odtenke senčil Banana, Gold Nugget Sparkle Eyeshadow, Amber Shimmer Wash Eyeshadow, Copper Cocoa Shimmer Wash Eyeshadow, Tiger’s Eye Metallic Eyeshadow, Bronze Metallic Eyeshadow, Olive Sparkle Eyeshadow in Espresso Eyeshadow.

Bobbi Brown Tortoise Shell Collection jesen 2011 paleta

Bobbi Brown Sand Tortoise Shell Eye Palette in Bronze Tortoise Shell Eye Palette paleti senčil

Za bolj svetlopolte pa so pripravili paleto Sand Tortoise Shell Eye Palette, v katero vključili senčila Ivory Eyeshadow, Gold Bar Sparkle Eyeshadow, Desert Sand Metallic Eyeshadow, Terracotta Eyeshadow, Antique Rose Eyeshadow, Hot Stone Eyeshadow, Sandy Rose Metallic Eyeshadowin Black Chocolate Eyeshadow.

Šminka za ustnice Rich Lip Color SPF 12 je na voljo v dveh odtenkih Soft Nude in Twig, sijoč glos s šimrom High Shimmer Lip Gloss pa v odtenkih Bare Sparkle, Beach in Citrus.

Kolekcija pa vsebuje tudi set mini čopičev Mini Angle Eye Shadow, Mini Eye Sweep, Mini Blush in Mini Ultra Fine Eye Liner, ki so spravljeni v lično majhno torbico in tako nadvse pripravni za potovanja.

Bobbi Brown Tortoise Shell Collection jesen 2011 čopiči­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj