… pomladne in poletne dni. Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15 tako poleg zaščitnega faktorja 15 nudi še prefinjen, žametno-mehak mat končni videz kože, dolgotrajno obstojnost in dobro prekrivanje, ki zagotavlja enakomeren in mladosten ten.

Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15­

Posebni pudri, ki jih puder vsebuje, delujejo kot mikro gobice, ki vpijajo odvečno maščobo in vlago na površini kože in tako skrbijo za svežo polt od jutra do večera, hkrati pa vlažine negovalne sestavine skrbijo za to, da je koža navlažena, mehka in sijoča. Obstojna formula ustvari nekakšno pregrado, ki se vsaj osem ur bori proti vročini in vlagi. Tudi v najbolj vlažnih podnebjih bo puder ostal na svojem mestu.

Kot vsi pudri Bobbi Brown je tudi Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15 na voljo le v odtenkih z rumenim podtonom.

5 KOMENTARJI

  1. Kje na spletu se da najugodneje kupiti BB izdelke? Pa seveda da pošljejo v SLO. Bi rada poskusila en puder za poletje in tale bi bil najbrž primeren.

  2. Tinka, jaz sem vse svoje BB izdelke naročila prek ameriškega ebaya.

    Je pa tale puder popolnoma nov, tako, da bo treba verjetno počakati vsaj nekaj tednov, da bo na voljo tudi na ebayu.

  3. Tole je pa nekaj zame… Jaz kupujem izdelke v Grazu, vendar so cene precej višje kot na spletu.Na žalost se preko njihove UK spletne strani ne da naročiti. Vendar sem s kvaliteto izdelkov tako zadovoljna,da brez slabe vesti plačam nekaj EUR več.

  4. Tale puder preizkušam od časa do časa in me nekako ne prepriča. Za mojo kožo z nepravilnostmi je premalo prekriven in tudi odtenek,ki sem ga dobila je čisto preveč svetel (imam odtenek sand),kljub temu,da sem sama kar precej svetle polti. Za tiste,ki ne potrebujete močne prekrivnosti bi znal biti vredu. Pa tudi tiste z zelo svetlo poltjo bi zagotovo našle primeren odtenek zase.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj