Za tiste, ki ste ličenja nevešče kot tudi tiste, ki ste z ličenjem že dodobra seznanjene, je Bobbi Brown pripravila poseben priročnik o make-upu, v katerem je razkrila svoje najljubše trike, ki se jih poslužuje pri ličenju. Priročnik je namenjen tako začetnikom kot tudi profesionalcem, ki jim make-up in nanašanje le-tega že lep čas ni več tuje.

­Bobbi Brown Makeup Manual priročnik za ličenje­

Bobbi Brown Makeup Manual


V precej obsežnem priročniku Bobbi Brown pokrije prav vse začetniške teme kot so npr. izbira pravega čopiča in nanašanje korektorja, vključuje pa tudi poseben vodič do popolnega make-upa v le 10 korakih, ki jih tudi nazorno predstavi. Obsega tudi bolj zahtevne teme, denimo make-up za slikanja in modne revije, vsebuje pa tudi nasvete za umetnike ličenja, ki so šele na začetku svoje kariere in si še sestavljajo svoj portfolio. Posebnost priročnika so fotografije (teh je čez 200) ki bodo zaradi zanimivosti in barvitosti pritegnile marsikateri pogled, pomagale pa bodo pri lažjem učenju.

Za knjigo je potrebno odšteti 20 £, naroči pa se jo lahko na www.bobbibrown.co.uk  a žal dostavljajo le v Veliko Britanijo.

3 KOMENTARJI

  1. Zelo mikavno – Bobbi Brown je legendarna in vsak njen nasvet je sila dobrodošel. Zato bi knjigo z veseljem prebrala; ampak prej jo moram še “nekje dobit”… 😀

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj