Deli

Po bleščečem šovu Victoria’s Secret Show je na blagovno znamko padla temna senca. Kaj se dogaja? Dejstvo je, da prestižni blagovni znamki Victoria’s Secret prodaja upada in to drastično hitro. Modni in marketinški poznavalci pravijo, da so pri znamki malce zaspali in da ne sledijo potrebam strank.

PREBERITE TUDI: Zahteva bojkot Victoria’s Secret Fashion Show

Pri VS so sedaj zamenjali direktorja; v letu 2019 bo John Mehas, direktor prestižne znamke Tory Burch, stopil v čevlje sedanjega direktorice Jan Singer.

Znamka se sooča s padcem prodaje, vse večjo konkurenco in očitki, da ne stopi v korak z modo in s časom. Ladja VS se očitno vse bolj potaplja: olje na ogenj je namreč prilil tudi Ed Razek, vodja marketinga, ki je v nedavnem intervjuju za Vogue magazine izjavil neprimerne komentarje glede tega, ali bodo v šovu kdaj transgenderji in plus-side modeli. Vodstvo blagovne znamke pravi, da zaupajo novemu direktorju in vodstvu, da bodo znamko rešili propada.Strokovnjaki se v en glas strinjajo, da znamka stagnira, namesto da bi pokazala kaj novega.

Čeprav je Victoria’s Secret še vedno vodilna blagovna znamka na področju spodnjega perila, pa se ji hitro približujejo druge znamke, ki strankam ponudijo več izbire, ki je včasih ni bilo.

PREBERITE TUDI: Dih jemajoči trenutki na Victoria’s Secret Fashion Show

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here