In ko se proizvajalec čevljev, v kolikor seveda ne gre za Louboutina, odloči za širitev, se po navadi za torbice ali oblačila. A pri Birkenstock so se odločili za povsem nov segment – lotili se bodo kozmetike, natančneje kolekcije za nego kože.
 
 
Nemški proizvajalec sandalov se je tako odločil za proizvodnjo naravne kozmetike za nego kože, s čimer meni, da bo postal bolj celostna znamka za vse potrošnike, ki želijo naravne izdelke. V kozmetiko bo vključil svoj temeljni material – pluto – ki bo tako sestavina kot tudi embalaža. Njihova odločitev je rezultat tega, da želijo poskrbeti za kar najboljše počutje ljudi na vseh področjih in s tem namenom so se pred kratkim podali tudi v proizvodnjo postelj.
 
In kaj bo delala 'pluta' v kozmetiki? Pravijo, da ima ekstrakt hrasta plutovca, suberin, delovanje proti staranju in dokazano lifting delovanje, sicer pa bodo izdelki vsebovali tudi ekstrakt mahu, arganovo olje, ekstrakt kruhovca, moringe, bezgovih jagod in hialuronsko kislino.
 
Kolekcija kozmetike bo vključevala 28 izdelkov in bo razdeljena na pet kolekcij: Natural Man; Naturally Fresh; Naturally Ageless; Naturally Pure in Naturally Foot Care. Najprej jo bodo lansirali v ZDA in Aziji, kmalu zatem pa tudi v Evropi, cene pa bodo srednji do višji cenovni razred: med 16 in 60 EUR.
Več o kozmetiki si lahko ogledate tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj