Njeno življenje je razburljivo: ona je preprosto neustavljiva. Zjutraj, popoldne, zvečer. Njen urnik je zapolnjen do zadnje minute: služba, gospodinjske obveznosti, športne aktivnosti, večerne zabave. Sodobna ženska je super-junakinja. Vendar hiter življenjski ritem pušča sledi na njeni koži. Biotherm predstavlja Skin.Best Wonder Mud masko za odstranitev nečistoč urbanega okolja z obraza in reoksigenacijo kože zaradi vpliva nečistoč iz urbanega okolja.

Vsebuje izvleček alge H. pluvialis, ki je bogata z astaksantinom, enim od najmočnejših naravnih antioksidantov, ter izvleček Ghassoula, planinske gline za globinsko čiščenje in obnavljanje kože. Rezultat: zmanjšane pore in oksigenirana, žametna koža, ki naravno sije.

Učinkovita maska s penasto teksturo

Zahvaljujoč lahkotni teksturi maska Skin.Best Wonder Mud kože ne izsuši in se preprosto nanese ter odstrani. Osveži kot pena, njena lahkotna tekstura pa omogoča, da jo lahko po treh minutah preprosto odstranite. Izjemen luščilni učinek zahvaljujoč izvlečkom koščic marelic.

Idealna maska za vsak del dneva

Skin.Best Wonder Mud ponuja inovativno rešitev. Za optimalen tretma čiščenja uporabite masko kadar koli tekom dneva, ne samo pred spanjem. Skin.Best Wonder Mud glinena maska za obraz 75ml ~ 49€

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj