… iz morskih mikroorganizmov in razkošne, hranilne kreme v olju, podobne medu. Več kot nega kože – užitek, ki prinaša številne koristi. Ker je 80 % znakov staranja kože posledica načina življenja, je Biotherm razvil novo raven globinske nege, ki pospešenemu življenjskemu ritmu ne dovoli, da bi pustil sled na koži.

Nahranite svojo kožo

Biotherm je ustvaril kremo v olju, podobno medu, ki zahvaljujoč edinstveni, spremenljivi teksturi ponuja intenzivno nego ob neverjetnem občutku svežine:

  • V trenutku zgladi površino kože.
  • Krepi zaščitno bariero.
  • Spodbuja naravno sintezo najpomembnejših lipidov in proteoglikanov.
  • Obnavlja kohezijo slojev kože, omogoča boljšo izmenjavo hranil.

Inovacija na področju raziskovanja kože: sulfatizirani sladkorji, najslajša novica za kožo. Rezultati L’Oréalove ekskluzivne raziskave kažejo, da se sulfatizirani sladkorji nahajajo v roževinastem sloju kože in v povrhnjici ter da imajo pomembno vlogo v strukturi kože tudi kot eden izmed gradnikov kože. Tudi njihova količina se, tako kot velja za druge ključne elemente kože, z leti zmanjšuje.

Nega in vidno obnavljanje

Izjemno hranilna formula, ki prija koži, vrača kohezijo med sloji, kožo gladi in obnavlja njeno prožnost. Lažja od kreme, a vendar neverjetno razkošna. Luksuzna tekstura te kreme v olju, ki se prilagaja koži, predstavlja ključ do napredne nege. Mešanica olj, bogatih z lipidi, se raztopi v stiku s kožo in jo hrani kot balzam. Negovalne in obnovitvene lastnosti olja so v popolni kombinaciji z zračnostjo gelne kreme, ki je podobna medu … Bogata čutna izkušnja z nego proti znakom staranja.

Za Blue Therapy ACC Honey Cream 50 ml boste odšteli približno 67 EUR in za Blue Therapy Serum in Oil 30 ml 60 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj