Netolerantna koža  trpi zaradi stalne kožne reaktivnosti. Prekomerno reagira na še tako blage dražljaje in "enostavno ne prenese ničesar več". Laboratorij Bioderma, strokovnjak za biologijo kože, je v ta namen razvil vrhunski dermatološki izdelek Sensibio Tolerance+, ki trajno zvišuje nivo tolerance kože, ob tem pa spoštuje njeno naravno biologijo.

Občutljivost in netoleranca kože sta dva vidika enakega pojava, reaktivnosti kože: koža prekomerno reagira na okolje ter kaže različne znake neugodja, zategovanja, skelenja, zbadanja, rdečice, itd. Sensibio Tolerance+, za 82 % izboljša kakovost življenja: ponovno boste z zadovoljstvom skrbeli za svojo kožo, uporaba ličil pa bo znova možna.

Da bo vaša koža dolgotrajno pomirjena in z občutkom udobja Sensibio Tolerance+:

 • poveča prag tolerance kože;
 • občutka zategovanja in neudobja sta takoj pomirjena;
 • nudi intenzivno vlaženje.

Sensibio Tolerance+, nega, ki ji lahko zaupate! Zmanjšuje tveganje netolerance, zahvaljujoč sestavinam, posebno izbranim zaradi svoje varnosti: brez dišav, brez parabenov, brez konzervansov in hipoalergen. Vsebuje le nujno potrebne sestavine, ki so poznane po svoji učinkovitosti. Končno nega, ki je popolnoma združljiva z vašo kožo.

Osrčje izdelka sestavlja edinstveni kompleks Neurocontrol®, ki vsebuje tetrapeptid in kombinacijo aktivnih sestavin, obogaten pa je z natrijevim PCA, ki krepi kožno bariero in oskrbi kožo z optimalnim vlaženjem.
Cena: Sensibio Tolerance+, 40 ml: 20,70 EUR.

Planet Lepote obdaruje!

Odgovori na spodnje vprašanje v okence za komentiranje in med vsemi prejetimi odgovori bomo izbrali 3, ki bodo za nagrado prejeli Bioderma Sensibio Tolerance+!

Imaš kakšne težave z občutljivo kožo in kako jih rešuješ? Kako neguješ svojo kožo?

Odgovore sprejemamo do ponedeljka, 4. aprila 2016. Izbrane članice bodo objavljene v roku 7 dni.

* Izbrana članica, ki v roku 10 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do darila.

10 KOMENTARJI

 1. Ja, tudi jaz imam žal težave. Koža na obrazu je zelo občutljiva na mraz, vročino, telesno aktivnost, izjemno reaktivna (tudi na dotik, umivanje) in hitro pordeči. Tudi na nekatere izdelke negativno odreagira.
  Nega je kar kompleksna in jo je zato težko povzeti. Dnevno se spreminja glede na potrebe. Čiščenje, tonik, hidrolat, serum, krema, UV zaščita, olja – nekaj od tega ali vse, odvisno. Od aktivnih sestavin tretinoin, BHA, vitamin C trenutno. Danes zjutraj npr. umivanje, tonik Derma E Evenly Radiant, BHA krema na določene dele, Sensora nočna krema, brez UV zaščite (blush), make up.

 2. Dvigam roko. Še ena s težavami.
  Imam suho kožo z gubicami. In preizkušam vse mogoče. Žal mi celo najboljši izdelki včasih povzročijo škodo. Pred kratkim, na primer, serum PC. Po začetnem navdušenju in koži, ki je se je kar nekako nahranila in zgladila, je sledil izbruh mozoljev in milij. Tega nisem doživela že več let, sedaj saniram nastalo škodo. Še vedno sem v iskanju najboljših izdelkov.

 3. Zadnje čase opažam precejšnje težave s kožo, ki jih prej nikoli nisem imela. Redko katera krema ali izdelek za čiščenje mi ne povzroči težav – mozolji, zamašene pore, suha koža, občutljiva na mraz, ena lekarniška micelarna vodica mi je celo pozvročila zatečenost / zabuhlost vek (2x sem jo uporabila in 2x se je zgodilo enako). Tako, da uporabljam zelo blage izdelke za občutljivo kožo.

 4. Imam občutljivo kožo, ki na vsak dražljaj odreagira z rdečico. Sploh hudo je pozimi (centralna kurjava) in ob vetrovnih dnevih, ko mi kar zažari in me konkretno skeli. Izsušeno povrhnjico zaenkrat bolj ali manj uspešno krotim s PC Moisture Boost serumom, uporabljam tudi salicilno kislino (zamažene pore – nos in lica). V preteklosti sem morda pretiravala z izdelki s kislinami, zato zdaj poskušam k negi pristopiti drugače, kožo predvsem nahraniti, navlažiti in je ne obremenjevati s preveč agresivnimi izdelki, ampak čimbolj nežnimi.

 5. Težave imam z zamašenimi porami in orgci, včasih tudi izbruhi mozoljev ter z izsušeno povrhnjico. Vsako večer na kritične dele nanesem BHA tonik. Uporabljam nežno čistilno peno. Enkrat tedensko uporabljam tudi Derma e luščilno masko.

 6. Tudi jaz imam težave z zamašenimi porami in ogrci. Zvečer si make up najprej odstranim z micelarno vodo, nato uporabim čistilni gel in tonik. 2 krat tedensko si naredim piling obraza. Ogrce si redno odstranjujem s previdnim stiskanjem.

 7. Drage Planetke, hvala za sodelovanje! :L:
  Tokrat bodo nagrado prejele naslednje članice Planeta Lepote:
  Merika19
  Ana25
  Tikka

  Iskrene čestitke :Y: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva. 🙂

 8. Drage Planetke, hvala za sodelovanje! :L:
  Tokrat bodo nagrado prejele naslednje članice Planeta Lepote:
  Merika19
  Ana25
  Tikka

  Iskrene čestitke :Y: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva. 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj