Se še spominjate zapeljivih zapestnic na bicepsih prelepih zvezdnic, ki so tako še dodatno poudarile svoje lepe, vitke in fit roke?

Dobra stara 2000, ki so prinesla toliko zanimivih modnih trendov, ki so se nekateri obdržali, spet drugi pa – na srečo – utonili v pozabo, se delno vračajo. Tokrat smo jih opazili na modnih revijah za 2022.

V New Yorku jih je predstavila Tory Burch, v Milanu pa so se manekenke z zapestnicami sprehodile po modni pisti Blumarine. Oblikovane so bile v lesketajoč se napis Blumarine, medtem ko je Fendi skreiral preprosto zapestnico z značilnim monogramom F. Tudi Prada ni izostala – manekenke pa so jih poleg na golo kožo nosile tudi preko majic.

Biceps zapestnica je precej posebna. Je precej drzen kos, ki lepo izgleda le na mladih, vitkih in fit bicepsih. Nekateri trdijo, da deluje celo erotično, sploh če pomislimo na mnoge zvezdnice in manekenke, ki so nastopale v videih glasbenih v letu 2000. V 2000 so biceps zapestnice nosile največje zvezdnice, med drugimi Nicole Kidman, Aaliyah in Janet Jackson.

Sedaj, 20 let kasneje, so se ponovno vrnile na modne piste in le vprašanje časa je, kdaj jih bomo opazii na ameriških vplivnicah, kot so Dua Lipa, Bella Hadid, Emily Ratajkowsky in Zoë Kravitz, ki bodo okrasile svoje vitke roke.

​​​​​​​PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj